Keukendeurtjes

De keukendeurtjes in uw keuken leveren een belangrijke bijdrage aan het uiterlijk van uw keuken. Vandaar bieden wij een ruime collectie keukendeuren aan. Of u nu op zoek bent naar keukenkastdeurtjes in het zwart, in het wit of de deurtjes van de keukenkastjes van hout wilt, bij Tulp Keukens bieden we volop mogelijkheden. Benieuwd welke keukendeur het beste bij uw wensen en voorkeuren aansluit? Lees dan snel verder en bekijk het ruime assortiment.

De keukendeurtjes in uw keuken leveren een belangrijke bijdrage aan het uiterlijk van uw keuken. Vandaar bieden wij een ruime collectie keukendeuren aan. Of u nu op zoek bent naar keukenkastdeurtjes…

Lees meer

De keukendeurtjes in uw keuken leveren een belangrijke bijdrage aan het uiterlijk van uw keuken. Vandaar bieden wij een ruime collectie keukendeuren aan. Of u nu op zoek bent naar keukenkastdeurtjes in het zwart, in het wit of de deurtjes van de keukenkastjes van hout wilt, bij Tulp Keukens bieden we volop mogelijkheden. Benieuwd welke keukendeur het beste bij uw wensen en voorkeuren aansluit? Lees dan snel verder en bekijk het ruime assortiment.

Nieuwe keukendeurtjes

Wilt u uw keukendeurtjes vervangen? Dan is het belangrijk om te kiezen voor nieuwe keukendeurtjes die bij uw smaak passen. Laat de plakfolie van het huidige keukenkastje los of zijn de keukendeuren beschadigd? Dan is het verstandig om de keukenkastdeurtjes te vervangen. Nieuwe keukendeurtjes zijn niet goedkoop.

Een alternatief die wij bieden is om de keukendeurtjes te renoveren. Bij de renovatie wordt gekeken naar de huidige keukenstijl en bijbehorende keukenfronten. Vervolgens worden de keukenfrontjes vernieuwd in de originele stijl.

Bent u toe aan iets nieuws? Laat de keukenfrontjes dan volledig vernieuwen in de stijl die u voor ogen heeft. Keukendeurtjes vervangen brengt kosten met zich mee. Die kosten verschillen per materiaal, design en afmetingen. Wij leveren losse keukendeurtjes in diverse prachtige kleuren, stijlen en afmetingen.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Afmetingen keukendeurtjes

Bij de keuze voor nieuwe keukendeurtjes is het essentieel om te letten op de afmetingen van de keukendeurtjes. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat de keukendeurtjes niet passen. Let dus altijd op de hoogte van de keukendeuren, maar natuurlijk ook de breedte van de keukendeurtjes dienen meegenomen te worden in uw beslissingsproces.

De meeste keukendeurtjes zijn 60 x 70 cm. Alhoewel de losse keukendeuren van 60 x 70 cm het meest gangbaar zijn, zijn de keukendeuren ook in andere afmetingen verkrijgbaar. Bespreek altijd met een adviseur wat de afmetingen van uw keukendeuren zijn, voordat u overgaat tot aankoop.

Wilt u er zeker van zijn dat de keukendeurtjes in uw keuken perfect passen? Laat dan de keukendeurtjes op maat maken! Keukendeuren op maat zijn natuurlijk wat prijs betreft wel wat duurder dan de standaardmaat keukendeurtjes, maar u krijgt hier wel een perfect passende keukendeur voor terug. 

 

Kleuren, materialen en stijlen keukendeurtjes

Heeft u besloten wat de afmetingen zijn van uw nieuwe keukendeurtjes? Dan is het nu van belang om te kijken naar de gewenste stijl keukendeuren. Een landelijke keuken is compleet met landelijke keukendeurtjes. Houten keukendeurtjes zijn hier zeker aan te raden. Met name eiken keukendeurtjes zorgen voor een luxe, natuurlijke uitstraling. Een ander voordeel van eiken keukendeuren is dat ze slijtvast zijn. Hierdoor geniet je jarenlang van jouw eikenhouten keukenkastjes.

Ook passen keukendeuren van hout goed in een industriële keuken. Met name steigerhouten keukendeurtjes zien we veel terug in industriële keukens. Een van de meest betaalbare keukendeuren zijn de mdf keukendeurtjes. Mdf keukendeuren zijn mede dankzij hun gladde en fijne structuur ook nog eens zeer stijlvol. Andere betaalbare keukenkasten zijn keukendeuren van kunststof en multiplex keukendeurtjes.

Heb je een moderne of design keuken? Dan zijn strakke, moderne keukendeurtjes natuurlijk onmisbaar! Met name rvs keukendeurtjes, hoogglans keukendeurtjes en glazen keukendeuren zien we veel terug in eigentijdse keukens. Daarnaast is het ook goed om te letten op de kleur van de keukenkasten. Zo contrasteren zwarte keukendeurtjes mooi in een witte keuken. Witte keukenkastjes zijn juist zeer sfeervol in een houten keuken of een andere keuken met veel natuurlijke materialen. Natuurlijk bieden we nog veel meer prachtige kleuren aan, zoals blauwe, rode of grijze keukendeurtjes.

 

Eigen lakstraat

De fabriek van Tulp Keukens bevindt zich op Nederlandse bodem en beschikt over een eigen lakstraat. Dit houdt in dat we keukens in elke denkbare kleur voorzien. U hebt de keuze uit een breed scala standaardkleuren, maar in de lakstraat maken we ook specifieke kleuren na. Uniek hieraan is dat we uw keuken precies de kleur kunnen geven die u in gedachten hebt. Van pimpelpaars tot mintgroen, geen kleur is te gek.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Tulp

Benieuwd wat Tulp Keukens voor u kan betekenen? Kom dan langs in een van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden met keukendeurtjes. Maak een afspraak met een adviseur en laat u adviseren over welke keukendeuren het beste in uw keuken passen.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten