Welke keuken past bij jou?

Maar hoe weet je nu welke keuken goed bij jou past? Wil je een keuken volgens de laatste keukentrends of liever een keuken die past bij een tijdloos interieur? De beste keukeninspiratie doe je op door naar voorbeelden van keukens te kijken. Ontdek hier welke keukenideeën jou aanspreken.

 

Wat kost een nieuwe keuken?

Wanneer jouw ontwerp klaar is en voldoet aan al je wensen, is de volgende fase: een nieuwe keuken kopen. Maar wat kost een keuken nu eigenlijk? Een nieuwe keuken vind je al vanaf € 6999. De daadwerkelijke kosten hangen af van de details, het materiaal en de grootte. Om toch een idee te krijgen van de kosten van een nieuwe keuken, gebruik je onze budgetplanner.

Kom langs in onze winkel

Onze keukencollectie liever in het echt bewonderen, of uitgebreid advies van een verkoopadviseur? Kom dan langs in een van onze winkels, of maak een afspraak zodat er gegarandeerd een verkoopadviseur beschikbaar is bij jouw bezoek.

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!