dishwasher large

Bauknecht vaatwassers

Lees meer over de Bauknecht vaatwassers van Tulp Keukens

Ontdek alle Bauknecht keukenapparaten

 

  • Creatief ontwerp
  • Doordachte innovaties
  • Energiebesparend

Bauknecht vaatwassers

De vaatwassers van Bauknecht zijn flexibel in te delen en beschikken over unieke technologieën waardoor elke vaat binnen een uur brandschoon en droog is. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van een modern, strak design. Ben je geïnteresseerd in een vaatwasser van Bauknecht? Lees dan snel verder.

 

 

Geïntegreerd of toch een vrijstaand model?

Bauknecht biedt verschillende uitvoeringen vaatwassers aan. Zo kies je voor een geïntegreerd model wanneer je wil dat de vaatwasser naadloos overgaat in de rest van je keukeninterieur. Heb je bijvoorbeeld in verband met de ruimte of indeling van je keuken een specifieke plek in gedachten waar je de Bauknecht vaatwasser wilt wegzetten? Een losstaand model biedt uitkomst. 

 

Het design van een Bauknecht vaatwasser
Alle vaatwassers van Bauknecht zijn strak en modern vormgegeven. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren: je kunt gaan voor een zwarte, zilveren of witte vaatwasser, of voor een uitvoering in RVS. Daarnaast heb je de keuze uit varianten met of zonder display of met de biediningsknoppen aan de binnen- of buitenkant.
 

 

Unieke eigenschappen

De vaatwassers van Bauknecht beschikken over verschillende, unieke eigenschappen die je vaat binnen de kortste tijd brandschoon maken. We lichten een aantal van deze technologieën kort toe.
   - 6th sense powerclean: Door middel van deze technologie bepaalt de vaatwasser van Bauknecht zelf hoe vuil de vaat is. Op basis daarvan wordt de kracht van de sproeiers aangepast, zodat de vaat op de meest energievriendelijke manier uitmuntend schoon wordt.
   - Powerdry: De Powerdry functie zorgt er dankzij het 3D luchtcirculatiesysteem voor dat glazen en plastic voorwerpen binnen een uur perfect en vlekkeloos droog zijn.
   - PowerClean Pro: De PowerClean Pro zorgt ervoor dat de vaat gegarandeerd 100 procent schoon is, zelfs bij aangebrande voedselresten. Dit is mogelijk zonder voorspoelen, weken of schrobben. De PowerClean Pro-zone biedt daarnaast extra ruimte voor bijvoorbeeld pannen en schalen. Dit zorgt voor een flexibele en stabiele verdeling van de vaat.

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten