Uitverkoop keukens

Scherpe prijs - Snelle levering - Flexibele opstelling

Showroomkeukens

Een showroomkeuken is een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Als u iets minder te besteden hebt en toch een nieuwe keuken wil met alles erop en eraan, dan is een showroomkeuken een ideale oplossing. Lees hier meer over dit type keukens bij Tulp Keukens.

Wat is een showroomkeuken?

Als een keuken een tijd in een showroom heeft gestaan, vervangen we deze door een nieuwe variant. Om plaats te maken voor de nieuwe keuken, verkopen we de zogenaamde ‘oude’ keuken, ook wel de showroomkeuken genoemd, tegen een goedkopere prijs.

De voordelen van een showroomkeuken

Het kopen van een showroomkeuken heeft een aantal voordelen:

  • Scherpe prijs. De scherpe prijs is het grootste voordeel van een showroomkeuken. De korting bij Tulp Keukens kan wel oplopen tot vijftig procent. 
  • U hebt alles in een. Bij de aankoop van een showroomkeuken hoeft u geen extra spullen, zoals apparatuur, aan te schaffen. De accessoires en keukenapparatuur zitten namelijk allemaal bij deze keukens en bij de prijs inbegrepen. Bovendien is de keukenapparatuur die bij de showroomkeukens van Tulp Keukens zit, ongebruikt.
  • What you see is what you get. Bij de aankoop van een showroomkeuken weet u precies wat u krijgt voor uw geld. In de showroom krijgt u namelijk een goed beeld van hoe uw keuken eruit ziet. Dat is wel anders als u eerst een keuken laat ontwerpen. 
  • Luxere apparatuur. Ten slotte is de apparatuur vaak iets luxer dan normaal. En mocht  deze toch niet helemaal naar uw zin zijn? Dan kan de apparatuur bij Tulp Keukens naar keuze vervangen worden! 

Maak een afspraak

 Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, maar heeft u weinig te besteden? Kies dan voor een showroomkeuken van Tulp Keukens. Maak een afspraak om in een van onze vestigingen onze keukens te komen bezichtigen. De afspraak is gratis en vrijblijvend. 

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten