Nu verkrijgbaar

AEG Matt Black Line | Tulp Keukens

AEG Matt Black Line

De AEG Matt Black Line is een praktisch en stijlvolle keuze voor uw keukeninrichting. Matzwarte keukenapparaten zijn tegenwoordig razend populair in de keuken dankzij de unieke uitstraling en de praktische voordelen. Matte oppervlakken hebben namelijk het grote voordeel dat ze van nature vlekvrij zijn. De AEG Matt Black Line serie bestaat uit diverse producten die het gemak en comfort in uw keuken verhogen. Benieuwd naar de nieuwe, populaire Matt Black Line van AEG? Ontdek het hier bij Tulp Keukens.

De apparatuur van de AEG Matt Black Line

De AEG Matt Black Line bestaat uit een aantal stijlvolle producten die prachtig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo biedt deze serie de SteamPro stoomoven, CombiQuick oven met magnetronfunctie, een warmhoudlade, volautomatisch koffieapparaat en een wijnkoeler.

Bij deze producten staat effectiviteit en gemak voorop. Zo beschikt de CombiQuick oven bijvoorbeeld over een nieuw convectiesysteem HotAir, waardoor hetelucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg hiervan is dat het snel opwarmt en de bereidingstemperatuur met 20% vermindert. Hierdoor bespaart u tijd en energie, zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit en smaak!

Dankzij de kerntemperatuursensor van de SteamPro stoomoven kunt u de temperatuur in het midden van uw gerecht meten tijdens het koken. Hierdoor worden de gerechten perfect klaargemaakt en geniet u van de resultaten van restaurantkwaliteit. Kortom, met deze apparatuur geniet u niet alleen van een prachtig design, maar zet u ook de heerlijkste gerechten binnen no-time op tafel.

De voordelen van mat zwart

De kleur zwart is al een paar jaar erg populair in de keuken. Niet alleen de apparaten, maar ook de keukenkastjes krijgen vaak deze kleur. Waar vaak werd gekozen voor glanzend zwarte keukenapparaten, brengt AEG nu ook prachtige matzwarte apparatuur op de markt. De keukenapparaten van de Matt Black Line van AEG hebben een unieke matzwarte afwerking en zijn prachtig te combineren met andere materialen. Deze apparaten zijn niet alleen unieke blikvangers in de ruimte, maar zijn door de matte afwerking ook vlekvrij. Vette vingers zult u op dit materiaal niet snel tegenkomen, ideaal!

Koken vanaf de bank

Dankzij de WIFI en CookView kunt u met de My AEG app koken vanaf de bank. De producten in de AEG Black Line apparaten bereidt u hierdoor met zo min mogelijk inspanning. Op afstand stelt u de tijd en temperatuur in van de oven en houdt u de voortgang van het koken precies in de gaten. Heeft u een gerecht in de oven? Bekijk deze dan eenvoudig vanaf de bank met CookView. De ingebouwde camera in de AEG Black Line oven laat uw gerechten zien, waardoor u de temperatuur eenvoudig aanpast wanneer dit nodig is.

Kom langs en laat u inspireren!

Is de AEG Matt Black Line iets voor u en wilt u de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in een van onze winkels. Maak direct een afspraak met een van onze specialisten en ontvang de hulp die u nodig heeft. Samen kijken we wat het beste bij uw wensen en uw keukeninrichting past. Bij Tulp Keukens is alles mogelijk.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten