Tulp Keukens

Vernieuwend design van Nederlandse bodem

Tulp Keukens, een oer-Hollands bedrijf


Vernieuwend design van Nederlandse bodem

Tulp Keukens is als Oer-Hollands bedrijf opgericht in 1977 en heeft haar eigen fabriek staan in Rijssen. Om die reden werkt Tulp graag samen met andere écht Nederlandse bedrijven. De laatste jaren zijn er meer en meer innovatieve designs van Nederlandse bodem ontworpen in de keukenbranche. In deze blog zetten we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje. 

BK pannen

BK is zowel op het vlak van technologie als design erg vernieuwend. Dit zie je goed terug in hun collectie BK Bourgogne pannen. Deze pannen zijn verkrijgbaar in verschillende, opvallende kleuren als geel, donkerblauw, denimblauw en zwart. De vormgeving combineert bourgondisch met strak en modern. Naast het design is ook de technologie van de pan voorloper op zijn gebied. De Bourgogne pan is geschikt voor elke hittebron, inclusief de oven. De roomwit geëmailleerde binnenkant zorgt voor extra hygiëne. De druipringen aan de binnenkant van het deksel zorgen ervoor dat opkomend kookvocht gelijkmatig over je gerecht wordt verdeeld en tot slot kan de pan eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser.

Brabantia

Het Nederlandse merk Brabantia is eveneens bezig aan een inhaalslag op het gebied van innovatieve ontwerpen. De Bo Touch Bin is een prullenbak die niet alleen een functionele, maar zeker ook een stijlvolle toevoeging is aan iedere keuken. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van opvallend knalrood tot stijlvol metaalgrijs. Ideaal te combineren met andere accessoires en kleurtinten in je keuken. De pootjes onder de prullenbak maken van dit product een echt stijlicoon. In de prullenbak zitten uitneembare binnenemmers die het scheiden van afval erg eenvoudig maken. De Bo Touch Bin is verkrijgbaar bij Tulp Keukens en complementeert vrijwel elke keukenstijl: of je nu houdt van landelijk of modern. 

ATAG

ATAG is één van Nederlands meest vernieuwende en populaire keukenmerken, mede op het gebied van inbouwapparatuur. Ze hebben verschillende lijnen waarvan de apparatuur perfect bij elkaar aansluit, zoals bijvoorbeeld de smaakvolle MAGNA collectie. Deze collectie bestaat uit hoogwaardige kookplaten, ovens en afzuigkappen gemaakt van materialen als RVS en zachtzwart glas. Als je houdt van een strak design en enorme kwaliteit, is ATAG een goede keuze. 

Vraag het gratis magazine aan of kom langs

Wil jij meer weten over de prachtige producten van Nederlandse merken die te koop zijn bij Tulp Keukens? Vraag het gratis keukenmagazine aan voor inspiratie of kom langs in een van onze showrooms. Onze professionele adviseurs laten je graag de verschillende merken zien en beantwoorden al je vragen.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.