Tulp Keukens

Fenix: dé oplossing tegen krassen en vingerafdrukken in je keuken

Fenix: Vingerafdruk- en krasvrij


Fenix

Een keuken waarin vingerafdrukken verleden tijd zijn, het risico op blijvende krasjes minimaal is en die er bovenal ook nog eens enorm stijlvol uitziet: Fenix maakt het mogelijk. Benieuwd geworden wat Fenix precies is en wat de voordelen van dit unieke materiaal zijn? Lees dan snel verder. 

Fenix materiaal

Fenix is een smart nanotechnisch materiaal dat toepasbaar is in verschillende interieuren, waaronder de keuken. Het is geen laag of afwerking, maar echt het materiaal waarvan verschillende onderdelen van de keuken zijn gemaakt.  Fenix maakt gebruik van een zeer geavanceerde technologie die verschillende praktische voordelen met zich meebrengt, maar daarnaast zorgt het materiaal er ook voor dat je keuken er enorm smaakvol en trendy uitziet. Fenix kan gebruikt worden voor zowel de keukenfronten als het werkblad.

Unieke eigenschappen van Fenix

We leggen de belangrijkste voordelen van het Fenix-materiaal kort uit.
- Anti-vingerafdruk: Fenix is voorzien van een anti-vingerafdruklaag. Hierdoor worden vingerafdrukken niet zichtbaar op het materiaal.
- Lage lichtreflectie: Dankzij de lage lichtreflectie, is het oppervlak van Felix extreem mat uit. Dit zorgt voor een prachtig en uniek design van je keuken, dat ook nog eens aansluit op de laatste trends.
- Soft touch: Hoewel het materiaal er massief en sterk uitziet, voelt het toch heerlijk zacht aan wanneer je er met je hand overheen gaat.
- Bestendig tegen krassen en slijtage: Kleine krasjes poets je eenvoudig weg door de unieke nanotechnologie. Mocht dit niet lukken, zijn ze door verhitting alsnog te verwijderen.
- Bestendig tegen droge hitte: De warme pan waarin jij net je pasta hebt gekookt, zet je gewoon op het Fenix aanrecht weg. Het materiaal is namelijk bestand tegen droge hitte.
- Eenvoudig te reinigen:Tot slot is Fenix ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Er kan hierbij gebruik gemaakt worden van verschillende huishoudelijke schoonmaakmiddelen, waar andere materialen wellicht minder goed tegen kunnen.

Florian

Een van de keukens waarin wij gebruik hebben gemaakt van het Fenix materiaal is Florian. Deze keuken is uitgevoerd in één materiaalsoort en daardoor ook in één ultra matte kleur. De keuken is verkrijgbaar in vier moderne kleuren. Kenmerkend voor Florian is dan ook het strakke design en de vele voordelen die Fenix met zich meebrengt. Florian beschikt daarnaast over een inbouwoven en een mooi weggewerkte koelkast. Dit sluit perfect aan bij het stoere, stijlvolle Fenix materiaal.
 

Bezoek onze showroom

Wil je het Fenix materiaal met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in de showroom van een van onze filialen. Je bekijkt hier keukens die van Fenix zijn voorzien. Onze adviseurs beantwoorden bovendien met plezier al je vragen over het unieke, stijlvolle materiaal.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten