Tulp Keukens

Jouw keuken in een unieke kleur

Keukens in alle kleuren


Een unieke kleur

Wat betreft kleur kan en mag in de keuken tegenwoordig alles. Met name donkere keukens zijn de laatste tijd erg populair, omdat ze een chique, magische uitstraling hebben. Bij Tulp Keukens is je keuken verkrijgbaar in elke denkbare kleur dankzij de lakstraat. Of je nu gaat voor een helderrode of mat zwarte keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Donkere keukens

Een nieuwe trend op het gebied van keukens is de donkere keuken. Een donkere keuken trekt de aandacht, zonder dat het schreeuwerig oogt. Of je nu gaat voor een matte donkerblauwe of hoogglans zwarte keuken: ze stralen allemaal exclusiviteit uit. Bovendien is een donkere keuken tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere kleuren.

Combinaties met een donkere keuken 

Vind je een compleet donkere keuken toch nog net iets te heftig? Kies dan voor grepen, fronten of het aanrechtblad in een lichtere kleur. Ook met accessoires en licht zorg je ervoor dat je nog steeds het stijlvolle van jouw donkere keuken laat zien, zonder dat je keuken te duister oogt. Een mooie toevoeging aan een donkere keuken zijn koperen of houten accessoires. Of voeg meerdere laaghangende lichtpeertjes toe aan de keuken: niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook functioneel. 

Alle kleuren mogelijk

Droom jij al sinds jaar en dag van een zonnige, gele keuken? Of wil je jouw keuken heel graag exact laten matchen met jouw donkergroene bank of de houten balken in jouw woning? Dankzij de lakstraat van Tulp Keukens is dit allemaal mogelijk. In de lakstraat worden de losse onderdelen van de keuken precies gespoten in de unieke kleur die jij voor ogen hebt. Op maat gemaakte onderdelen die niet in de lakstraat passen worden handmatig afgelakt. Jouw kleur blijft extra lang mooi en krasbestendig door de blanke laklaag die bovenop de kleurlaag wordt aangebracht aan alle onderdelen.

Laat je inspireren

Ben jij nog op zoek naar de ideale keuken en wil je graag kijken naar de verschillende mogelijkheden? Bestel dan ons gratis keukenmagazine, boordevol keukenideeën en inspiratie.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten