Tulp Keukens

Innovatieve keukenapparatuur

De trends van keukenapparatuur

Met technologieën zorgen we ervoor dat we het leven zo makkelijk mogelijk maken. Met een vaatwasser hoeven we niet meer zelf onze borden af te wassen en met een airfryer frituren we gezonder. Technologie stopt niet en mensen blijven zoeken naar de beste apparatuur voor het meeste gebruiksgemak. Veel van deze nieuwe technologieën zien we vervolgens steeds meer terug in de keuken, met als gevolg een echte trend. Bent u benieuwd naar de trends van keukenapparatuur op dit moment? Lees dan verder. Wij vertellen u hier graag meer over.

Bedienen met apps

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon bij de hand. Hoe handig is het dan als u hiermee apparatuur kunt bedienen? Tegenwoordig zijn er keukenapparaten en apps die met elkaar verbonden zijn, zodat u niet bij het apparaat hoeft te zijn om deze te bedienen. Een voorbeeld hiervan is de Siemens Home Connect. Niet alleen communiceert hierbij keukenapparatuur met uw telefoon, maar ook apparatuur met elkaar. Wanneer u bijvoorbeeld de kookplaat activeert, gaat ook automatisch de afzuiging aan. Zo hoeft u niet meer apart de afzuiging te bedienen en dit vergroot het gebruiksgemak. Daarnaast reguleert u op afstand met uw mobiele telefoon de verlichting. Met de app kunt u allerlei kleuren instellen voor de juiste sfeer in uw keuken.

Innovatieve afzuiging

Een afzuiging is onmisbaar in de keuken, daarom zijn mensen steeds op zoek naar het beste systeem voor in de keuken. In plaats van een afzuigkap boven de kookplaat, biedt BORA een veldafzuiging. Een veldafzuiging zit verwerkt in de kookplaat, zo heeft u geen grote kap meer boven de kookplaat hangen. Het grootste voordeel van een veldafzuiging is de efficiëntie, de afzuiging zit namelijk dichter bij de pan. Kookgeurtjes verdwijnen zo vanuit de pan de afzuiging in. De afstand is hiermee kleiner en geuren hebben veel minder kans zich te verspreiden. Een veldafzuiging produceert daarnaast minder geluid dan een gewone afzuigkap. Wij begrijpen dan ook heel goed dat dit een absolute trend in de keuken is.

Vaatwasser met lift

In bijna elke keuken zit wel een vaatwasser verwerkt en we kunnen ook bijna niet meer zonder. Maar ook een vaatwasser kan nog gebruiksvriendelijker en vooral een ergonomischer. Tijdens het in- en uitruimen van de vaatwasser ontkomt u er niet aan om te bukken, voornamelijk om bij het onderste rek te komen. Dit kan daardoor soms best een gedoe zijn. AEG biedt daarom vaatwassers aan met het zogeheten ComfortLift-systeem. Dit systeem brengt de vaat naar u toe, hierdoor hoeft u zelf niet meer te bukken. Zo kunt u gemakkelijker de vaatwasser in- en uitruimen en is dit minder belastend voor uw rug.

Apparatuur trends bekijken?

Wilt u deze apparatuur trends met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar voor deskundig advies. Wilt u graag meer zien en lezen over de keukentrends van dit moment? Laat u dan inspireren met ons gratis magazine

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten