Speciaal voor jou: de keukentrends van 2023

Speciaal voor jou: de keukentrends van 2023

Ben je aan het kijken naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Speciaal voor jou hebben we de keukentrends van 2023 op een rijtje gezet. Zo kun jij inspiratie opdoen en helpen we je bij Tulp keukens een stap dichterbij jouw unieke, op maat gemaakte keuken.

De favoriet van Nederland:
Natuurlijk Modern

Het is en blijft een favoriet, de natuurlijk moderne keuken. Door natuurlijke materialen - zoals hout of beton – te combineren met strakke details en de nieuwste apparatuur ga jij voor een keuken waar je thuis kan komen.

Combineer een houten werkblad met greeploze keukenkasten of juist een strak keramisch blad met houten frontjes. In welke vorm dan ook: bij Tulp zijn we net zo gek op natuurlijke materialen als jij.

Terug in de tijd met Stoer Retro

De fijne herinnering aan de warme kleuren in de huiskamers van vroeger: met deze trend stappen we terug in de tijd en voegen we moderne elementen toe. Donker eikenhout en klassieke glasfronten combineren we met een grof patroon in een natuurlijk werkblad. Ga je voor een keukeneiland? Laat het werkblad dan doorlopen tot de grond. Voeg leren en koperen accessoires toe en je hebt een keuken met die typerende stoere, retro uitstraling.

Zachte uitstraling met Harmonieus Grijs

De perfecte middenweg voor als je niet kunt kiezen tussen een warme of koele kleur. Met greige – een kleur tussen grijs en bruin in – past jouw keuken altijd in jouw interieur. Met een matte afwerking en rustig lijnenspel in je keukenkasten krijgt je keuken een zachte uitstraling. Voeg nog een beetje luxe toe door te kiezen voor een metallic afwerking in kraan, spoelbak of andere accessoires. 

Kleurrijk de toekomst in
met Tijdloos Groen

Groen is al voor lange tijd geen trendgevoelige kleur meer. We durven steeds meer voor groen te kiezen in ons interieur en in de keuken. Er zijn eindeloze variaties in groen: van zacht pastel of mysterieus donker. Of maak een statement met een felgroene kleur. 

Tot rust komen
in Luchtig Scandinavisch

Praktisch in gebruik en licht in uitstraling. De Scandinavische keuken houdt jouw keukenruimte luchtig. Voor deze keuken maken we gebruik van wit en lichte, natuurlijke materialen. Als algemene regel geldt ‘less is more’.

Wist je dat we bij Tulp alle kleuren kunnen realiseren? Bij Tulp is jouw keuken altijd helemaal op maat gemaakt in eigen fabriek, dus altijd uniek. Wil je weten hoe we dat doen en bladeren door nog meer inspiratie? Vraag het gratis Tulp keukenmagazine aan.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!