De keukentrends van 2024

Wat gaan we volgend jaar zien op het gebied van keukens? Natuurlijke kleuren en transparantie staan centraal.
Bij Tulp is een keuken altijd speciaal gemaakt voor jou, maar om je op weg te helpen hebben we de trends van 2024 voor je verzameld.

Wat gaan we volgend jaar zien op het gebied van keukens? Natuurlijke kleuren en transparantie staan centraal. Bij Tulp is een keuken altijd speciaal gemaakt voor jou, maar om je op weg te helpen hebben we de trends van 2024 voor je verzameld.

Stoer en elegant: donkerbruin hout

Donkerbruin hout, zoals notenhout, is een trend die we veel gaan zien in 2024. Donkerbruine fronten geven je keuken niet alleen een natuurlijke en stoere uitstraling, maar ook een elegante look. Het materiaal associëren we namelijk met luxe en het is perfect te combineren met zowel donkere als lichte tinten. Wist je dat we bij Tulp het liefst keukens maken met massief houten materialen?

Beige is terug van weggeweest

Beige is terug en deze zachte tint is allesbehalve saai. Het vormt een rustige basis om uit te pakken met opvallende accenten, zoals een gouden kraan of stijlvolle handgrepen. Of kies voor een prachtig marmer blad met een beige ondertoon voor een vlekkeloos geheel.

Hoe dan ook, met een beige keuken haal je warmte en gezelligheid in huis en laat je je keuken perfect aansluiten bij jouw Scandinavische en moderne interieur.

Open kasten en glasdeuren

Toon je mooiste servies en andere keukenaccessoires in een open kast of achter een glasdeur. Een van de functies van een keuken is het creëren van opbergruimte, maar door jouw spullen tentoon te stellen geef je je keuken meer persoonlijkheid. Daarnaast geven open keukenkasten meer gelaagdheid en diepte aan je keuken, waardoor je een spannender geheel krijgt. Heb je een creatief idee? Bij Tulp maken we alles op maat, dus creëer je een echte maatwerk keukens.

Spelen met ronde vormen

Rechte lijnen maken plaats voor zachte rondingen. Dat zien we de laatste tijd veel terug in interieurs, maar nu ook in keukens. Denk bijvoorbeeld aan een afronding in de keukenkast, in het werkblad of zelfs in het verlengde van de eettafel. Door te kiezen voor materialen zoals hout en steen creëer je een prachtige, natuurlijke look.

Maak bewuste keuzes in het lijnenspel van je keuken en creëer een keuken die prettig is om naar te kijken én om in te koken.

Bij Tulp maken we alles in onze eigen fabriek in Rijssen. Welke kleur, vorm of materiaal je ook in gedachten hebt: bij Tulp is jouw keuken altijd helemaal op maat gemaakt en dus altijd uniek. Onze verkoopadviseurs geven je graag persoonlijk advies. Kom langs of maak een afspraak bij jouw Tulp vestiging!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!