Tulp Keukens

Maak je keuken groen met een urban jungle

Wij zijn dol op de urban jungletrend!


Groen en natuur in je keuken met een urban jungle

Urban jungles in huis zien we overal in het interieur terug. Kantoren, badkamers en keukens worden steeds vaker ingericht als een groene oase in een stadse omgeving. Dat is niet vreemd. Planten en groen geven vooral aan een strakke inrichting op een natuurlijke manier kleur en sfeer. Bovendien zorgen planten niet alleen voor gezelligheid, ze geven ook zuurstof af en zuiveren de lucht. Bij Tulp is alles mogelijk op het gebied van keukenontwerpen en wij denken graag met je mee. De urban jungletrend vind je dan ook bij ons terug in diverse kleuren en materialen. Lees meer over de urban junglekeukens van Tulp.

De groene keuken

Een keuken inrichten als urban jungle kan op verschillende manieren. Om te beginnen kun je met planten en kruiden je eigen stadse jungle inrichten. Vetplantjes bij elkaar op een plateau, hangplanten in een macraméhanger, cactussen onder een stolp of een plankje vol met gezellige plantjes of kruiden. Met groen zijn er talloze manieren om een urban jungle in je keuken te creëren. De natuurlijke kleur groen zorgt voor een frisse en rustgevende sfeer in je keuken.

De urban junglekeukens van Tulp

Stoere keukens met natuurlijke, houten en groenelementen erin zijn helemaal de trend. Bij Tulp zijn we fan en gaan we helemaal mee met de urban junglekeuken. Bijvoorbeeld met de strakke, witte keuken die we combineren met hout en planten of de vrolijke, gele keuken met veel groene planten. Ook mooi: een witte keuken met open, houten vakken die je inricht met plantjes. Bij Tulp is alles mogelijk en geniet je binnen van een natuurlijke en rustgevende sfeer. 

Bestel het gratis magazine

Wil jij graag van je keuken een urban jungle maken en ben je op zoek naar ideeën? Vraag voor meer inspiratie het gratis keukenmagazine aan. Je vindt er allerlei informatie op het gebied van keukenstijlen, trends, kleuren en nog veel meer. 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten