De mooiste Tulp collectie in onze nieuwe showroom in Wassenaar

Onze showroom in Wassenaar is geopend! Een compleet nieuwe winkel met twee verdiepingen waar je inspiratie kan komen opdoen op het gebied van keuken kleuren, indelingen en materialen. Ontdek hoe jouw op maat gemaakte Tulp keuken in Nederland speciaal voor jou wordt gerealiseerd, want bij Tulp is alles mogelijk. Dit gebeurt allemaal in onze eigen fabriek, waar onze vakmensen elke dag werken aan unieke maatwerk Nederlandse keukens. Kom langs voor een kopje koffie in onze ruime showroom in Wassenaar, waar al jouw ideeën werkelijkheid kunnen worden.

Volop mogelijkheden

Ontdek de laatste trends in keukens in deze nieuwe showroom, waar alle keukeninspiratie op je wacht. Met een groot aantal gloednieuwe showroomkeukens bieden we een scala aan mogelijkheden, of je nu op zoek bent naar een opvallende kleur, een unieke opstelling of milieuvriendelijke materialen. Onze uitgebreide Tulp-collectie omvat actiekeukens, huiscollectie- en designkeukens, elk met de nieuwste innovaties verwerkt in het ontwerp.

Onze showroom biedt jou de kans om deze trends zelf te ervaren en zo de perfecte keuken voor jouw behoeften samen te stellen. Onze deskundige keukenontwerpers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van keukenkasten, werkbladen en apparatuur, zodat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Benieuwd naar deze gloednieuwe winkel? Kom langs aan de Rijksstraatweg 457 in Wassenaar of maak een afspraak. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!