Tulp Keukens

Trend: pasteltinten in de keuken

Tal van mogelijkheden


Trend: pasteltinten in de keuken

Pasteltinten zijn de trend van het moment op het gebied van keukens. Of je nu je gehele keukenblok wilt voorzien van een pasteltint, de muur in je keuken in een pastelkeur verft of wat pastelkleurige accessoires toevoegt, bij Tulp Keukens is alles mogelijk als het gaat om kleuren. Ben jij benieuwd naar de toepassingen en mogelijkheden van deze trend? Lees dan snel verder.

Wat doet pastel voor jouw keuken?

Wanneer je behoefte hebt aan wat meer kleur in de keuken maar je pimpelpaars nog iets te ver vindt gaan, zijn pasteltinten de ideale uitkomst. Ze zorgen net voor dat beetje extra kleur en sfeer, maar overheersen niet in de keuken. Hoewel pasteltinten over het algemeen worden gekenmerkt als liefelijk of als paaskleuren, hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Door pastelkleuren te combineren met robuustere materialen zoals hout of steen, creëer je een unieke keuken die voor een fijne sfeer zorgt in je huishouden. Door bepaalde accenten of accessoires in een pasteltint toe te voegen, krijgt jouw keuken ook al een heel andere uitstraling. Heb jij nu een zeer specifieke pastelkleur in je hoofd die jij wilt toevoegen aan je keuken? Geen probleem, dankzij de wasstraat van Tulp Keukens kunnen wij elke denkbare kleur voor jou samenstellen.

Pastelkeukens van Tulp

Als trendsetter heeft Tulp al een aantal prachtige pastelkleurige keukens in haar assortiment, die te bewonderen zijn bij onze nieuwste vestiging in Waalwijk. De bloesemroze pastelkeuken is vrolijk, kalm en stijlvol tegelijk. De strakke vormen van het keukenblok en de keukenkastjes mixen bijzonder goed met de bloesemroze kleur. Daarnaast heeft Tulp Keukens ook een fjordblauwglans keuken, die erg mooi combineert met een donkergekleurde muur. Daardoor wordt je keuken niet al te liefelijk maar zorgt het fjordblauw wel voor een zachte, bijzondere toevoeging. Tot slot bieden we ook een blauwe keuken met azuurkleurige tegels aan. Deze twee kleuren passen bijzonder goed bij elkaar en zorgen voor een sfeervolle lust voor het oog.

Kom langs in een van onze showrooms

Wil jij graag wat pasteltinten toevoegen aan jouw keuken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Kom langs in een van onze showrooms, waar je inspiratie op kunt doen en waar onze adviseurs je graag helpen met het bewerkstelligen van jouw droomkeuken.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten