Tulp Keukens

De Quooker Flex Black

De Quooker Flex Black

Wanneer je op zoek bent naar een kokendwaterkraan en mengkraan in één heeft Quooker precies wat je zoekt. Naast de kleuren chroom en roestvrij staal, is de Quooker Flex nu ook in matzwart verkrijgbaar.

Naast dat deze kraan een ware eyecatcher is in de keuken, biedt de Quooker Flex nog veel meer voordelen. Wil jij ook genieten van heet water uit jouw kraan voor een vers kopje thee? Lees dan snel verder en ontdek welke voordelen deze kraan te bieden heeft.

 

Stijlvol en functioneel

Naast het prachtig matzwarte design, is de Quooker Flex ook zeer functioneel en veilig. Dankzij deze kraan beschik je namelijk binnen enkele seconden over koud, warm en 100 graden kokend water. Bovendien is de Quooker Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang. Vandaar de naam Flex. Hierdoor kun je overal net wat makkelijker bij. Je maakt bijvoorbeeld eenvoudig je gootsteen schoon of vult een fles water makkelijk bij.

Wil je naast kokend water ook koel en gefilterd water tappen? Kies dan voor een combinatie met de Quooker CUBE. Je bent hierdoor niet alleen snel voorzien van vers, koel water, maar bespaart dankzij een verminderd verbruik van plastic flessen ook het milieu.

De Quooker Flex is ook nog eens zeer veilig, doordat de kraan geen kokend water kan geven als de slang is uitgetrokken. Bovendien zal je eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop moeten gebruiken voordat er warm water uit de kraan komt.

Waarom ga je voor een zwarte Quooker?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Zwart is elegant, stoer en straalt luxe uit. Het matzwarte design is dan ook een prachtige toevoeging in de hedendaagse keuken. De keukens van Tulp Keukens zijn stuk voor stuk exclusieve kwaliteitskeukens en met een zwarte Quooker Flex maak je de ruimte nog aangenamer.

Door de donkere uitvoering zorgt deze kokendwaterkraan voor een eyecatcher in de keuken. Combineer de Quooker in het zwart met een witte achtergrond of bij een lichte keuken voor een mooi contrast en creëer levendigheid in de ruimte.

Betere smaak

De Quooker Flex is een volledig Nederlands ontwerp en wordt dan ook in de Nederlandse fabrieken gemaakt. Iedere dag worden nieuwe technische ideeën bedacht om het product zowel qua vormgeving als qua smaak van het water te verbeteren.

Met een Quooker in huis ben je verzekerd van water met een verbeterde smaak. De redenen hiervoor zijn simpel. De geïntegreerde filter in het reservoir filtert het water, waardoor de smaak beter is dan water uit de normale kraan. Het water gaat namelijk door een actief koolfilter heen en laat daardoor geen onzuiverheden achter op de filter. Bovendien wordt het water bewaard in een reservoir bij een temperatuur van 110 graden. Eventuele bacteriën overleven dit niet en daardoor is de kwaliteit van het water zeer hoog. Dit proef je meteen.

Kom langs en laat je inspireren!

Ben jij fan van de matzwarte Quooker Flex? En wil je de kokendwaterkraan met eigen ogen bekijken en uitproberen? Kom dan langs in een van onze winkels. Maak een afspraak met een van onze specialisten en vind de kraan die het beste bij jou past. Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook. Bij Tulp is alles mogelijk.

 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten