Tulp Keukens

De vier trendkleuren van 2018 uit de lakstraat van Tulp Keukens

De trendkleuren van 2018


Trendkleuren 2018

Elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van kleuren in de keuken. In 2018 zijn de trendkleuren lazuur, argent, sinopel en sabel. Deze zijn speciaal samengesteld in de eigen lakstraat van Tulp Keukens. Benieuwd hoe deze kleuren eruit zien en wat ze doen voor de sfeer in jouw keuken? Lees dan snel verder. 

Lakstraat

Tulp Keukens heeft een eigen lakstraat die de onderdelen voor jouw keuken in elke denkbare kleur maakt. Ideaal wanneer jij een bepaalde kleur in je hoofd hebt. In deze lakstraat worden ook de vier trendkleuren van 2018 gemaakt en uitgevoerd op onze keukens. We lichten de vier trendkleuren en hun eigenschappen kort toe. 

Lazuur

Lazuur is diep donkerblauw als de zee. Met deze kleur ben je niet alleen verzekerd van een unieke keuken, lazuur zorgt ook nog eens voor een warme, luxueuze uitstraling. Combineer de blauwe keuken met witte, bruine of zwarte accessoires. Ook de combinatie van donkerblauw met een beetje goud kan erg chic zijn. 

Argent

Argent is een unieke schakering van de kleur wit. De kleur is levendig, helder en fris. Omdat argent een lichte kleur is, zorgt deze voor een ruim ogende keuken. Deze trendkleur is tijdloos. Je combineert de witte keuken mooi met accessoires en andere toevoegingen van licht hout of beton. 
 

Sinopel

De kleur sinopel is het best te omschrijven als appeltjesgroen. Deze kleur geeft een verrassend en harmonieus effect aan je keuken en zorgt daarbij voor een tropisch en eclectisch interieur. Combineer deze keuken met witte, koperen of gouden accessoires om deze trendkleur compleet tot zijn recht te laten komen.

Sabel

Sabel is een prachtige zwarttint die voor een uniek contrast zorgt. Wanneer je gaat voor een donkere keuken, ga je voor een gedurfde, unieke kleur die een groots effect heeft op je interieur. Tegelijkertijd zorgt een sabelkleurige keuken voor een warm en knus gevoel. Combineer deze kleurtrend van 2018 met houten, stenen of witte materialen en accessoires.
 

Bekijk de actiepagina

In week 24 en 25 zijn er speciale actieweken waarbij er €1.500,- korting wordt gegeven op de trendkleuren van 2018. Dit geldt voor alle keukenopstellingen. Bekijk alle informatie rondom deze actieweken op de actiepagina.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten