Betonlook keukens

Met een keuken in betonlook geniet u van een stoere en robuuste uitstraling. Wanneer u aan uw keuken beton toevoegt, creëert u vaak een wat industriële stijl. U kiest voor een geheel betonnen keuken of een aantal betonnen onderdelen. Met een keuken met betonlook geniet u van het unieke uiterlijk van beton, zonder de vlekgevoeligheid en het wat intensievere onderhoud van echt beton.

Betonnen onderdelen in de keuken

De betonlook kan door middel van verschillende elementen worden geïntegreerd in uw keuken. We zetten deze hieronder voor u op een rijtje.

Betonlook aanrechtblad

Een keukenblad met betonlook heeft een ruw uiterlijk, wat direct die stoere uitstraling naar uw keuken brengt. Het voordeel van een werkblad met betonlook op een echt betonnen keukenblad, is dat een aanrechtblad met betonlook wat minder onderhoud vergt dan een echt betonnen aanrechtblad. Daar staat tegenover dat een echt beton keukenblad wel over die authentieke uitstraling beschikt. Gelukkig zijn betonlook keukenbladen qua uiterlijk haast niet te onderscheiden van een keukenblad van echt beton.

Betonlook keukenkastjes

Door de frontjes van een keukenkast in betonlook uit te voeren, voorziet u uw keuken gelijk van een industrieel tintje. Keukenfrontjes in betonlook zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kiest u naar wens voor een wat donkerder keukenkastje van beton of juist wat lichter. Wanneer u juist dat echte betonnen uiterlijk zo mooi vindt, is de kenmerkende grijze kleur een goede keuze. Een losse keukenkast met betonlook of zelfs een echt betonnen keukenkast behoren overigens eveneens tot de mogelijkheden.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Betonnen spoelbak

Wilt u graag een prachtige, betonnen eenheid creëren? Dan is een betonnen aanrechtblad met spoelbak van hetzelfde materiaal een optie die goed aansluit bij uw wensen. Een spoelbak van beton is stevig en gaat ontzettend lang mee. De betonnen spoelbak is daarnaast relatief goedkoop, hittebestendig, slijtvast en in nagenoeg elke afmeting verkrijgbaar.

Kookeiland in betonlook

Met een kookeiland in betonlook of kookeiland van beton voegt u een mooi onderdeel aan uw keuken toe. Naast mooi is een betonlook keukeneiland ook erg functioneel: u voegt ook extra werkruimte toe, waar u naar wens ook een wasbak of fornuis in kunt verwerken.

 

Beton combineren met andere kleuren en materialen

Keuken in betonlook met hout

De betonnen keuken leent zich ook uitstekend om met andere kleuren en materialen te combineren. Wat dacht u van een keuken die hout en beton hand in hand laat gaan? Het ruwe en stoere van beton gaat perfect samen het sfeervolle en warme karakter van hout. Met hout kunt u bovendien alle kanten op. Bijvoorbeeld een keuken in betonlook met houten elementen of juist een houten keuken met een betonnen blad. Bij de laatstgenoemde zijn er alsnog tal van variaties. Denk aan een eiken keuken met betonnen blad of een steigerhouten keuken met betonnen blad. Er zijn dus nog genoeg opties met elk hun eigen unieke uitstraling, wanneer u besluit in de keuken hout en beton te combineren.

Beton en zwart

Wilt u het stoere karakter van de betonnen keuken benadrukken? Combineer dan de kleur zwart met beton. Denk aan een zwarte keuken met beton blad. Liever wel de lusten, maar niet de lasten? Overweeg dan een zwarte keuken met betonlook blad.

Beton en wit

Voor een wat meer open en ruimtelijke uitstraling combineert u de kleur wit met beton. Een witte keuken met beton blad is zowel licht als stoer tegelijk. Ook voor deze variant geldt dat een witte keuken met betonlook blad eveneens tot de mogelijkheden behoort. 

Meer weten? Plan een afspraak bij Tulp Keukens

Wilt u meer weten over de keuken in betonlook? Maak dan eenvoudig een (online) afspraak met een van de adviseurs van Tulp Keukens. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u om de betonlook keuken van uw dromen te realiseren.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten