Zomers nagenieten in de keuken

Een eindeloze zomer met een keuken van Tulp

Je kent dat gevoel wel - die warme zomeravonden waarop de zon langzaam ondergaat en je nog steeds in je tuin zit te genieten. Een seizoen dat smeekt om buiten te zijn, te genieten van de warme bries en te ontspannen in de verkoelende schaduw. Waarom zouden we dat zomergevoel niet naar binnen kunnen brengen, rechtstreeks naar onze keukens? Met een prachtige keuken van Tulp, een heerlijk zomers recept en een gekoelde wijn voor een vleugje verfrissing bundel je het gevoel van de eindeloze zomer in jouw keuken.

Smaakvol avontuur:
sla met gegrilde perzik,
burrata en parmaham

De Tulp keuken, met zijn marmeren werkblad, hoge keukenkasten en de warme tinten van vergrijsd walnoot, geeft een uitnodigende en zomerse sfeer. Het is alsof je binnenstapt in een oase van rust en elegantie. En wat past er beter bij deze zomerse sferen dan een verrukkelijk recept?

Ontdek een heerlijke combinatie van smaken en texturen met dit recept voor sla met gegrilde perzik, burrata en Parmaham. Terwijl je in de ruime Tulp keuken staat, omringd door stijlvolle details, bereid je de sappige perziken voor om ze te grillen tot ze een rokerige smaak krijgen. 

Zomerse verfrissing met de Riesling Feinherb

Laten we de heerlijke witte Riesling niet vergeten die als een welkome metgezel naast het fornuis staat. Het ruime kookeiland fungeert als een centraal ontmoetingspunt; perfect om met het gezin of vrienden te genieten van een verfrissend drankje. Deze verleidelijke feinherb Riesling, perfect gekoeld, voegt een vleugje finesse toe aan je culinaire escapades. Terwijl je de perzikpartjes op de grill legt, kun je al bijna de verfrissende sensatie van deze wijn proeven, die perfect harmonieert met de zomerse gerechten die je bereidt.

Dus waar wacht je op? Haal het recept voor sla met gegrilde perzik, burrata en Parmaham tevoorschijn, schenk een glas van die heerlijke witte Riesling in en geniet van een zomerse nageniet ervaring die je keer op keer zult willen herhalen. En terwijl je dit alles ervaart, vergeet niet om even stil te staan bij de prachtige Tulp keuken die dit alles mogelijk heeft gemaakt - een plek waar zomers nagenieten een dagelijkse realiteit wordt.

Wist je dat we bij Tulp alle kleuren kunnen realiseren? Bij Tulp is jouw keuken altijd helemaal op maat gemaakt in eigen fabriek, dus altijd uniek. Wil je weten hoe we dat doen en bladeren door nog meer inspiratie? Vraag het gratis Tulp keukenmagazine aan.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!