ATAG afzuigkappen

Je keuken zonder dampen en kookgeuren

ATAG afzuigkappen houden je keuken vrij van geurtjes en dampen die bij het koken vrijkomen. Daarnaast profiteer je van stilte in je keuken en van innovatieve technieken met ATAG afzuigkappen. Zo geniet je nog meer van het heerlijke diner dat je bereid hebt. Wil je meer weten? Lees dan verder over ATAG afzuigkappen.

Kies de afzuigkap die bij jouw keuken past

Bij elk type keuken hoort een andere afzuigkap. Boven een eiland dat vaak in verbinding met de huiskamer staat, kies je voor een eilandafzuigkap met een sterk vermogen. Zo verspreiden geurtjes zich niet naar alle kanten. Een wandafzuigkap bevestig je aan de muur en heeft een verstelbaar schachtdeel. Vind je het mooi om de afzuigkap weg te werken in het plafond of in een keukenkastje? Kies dan voor een van de geïntegreerde modellen voor een strakke uitstraling.

Specifieke kenmerken van ATAG afzuigkappen

Voor alle ATAG modellen geldt dat ze uitgevoerd zijn in een mooi design dat gezien mag worden in je keuken. Het ontwerp inclusief de ledverlichting naar keuze, zorgt voor extra sfeer en aankleding in de keuken. ATAG denkt ook met je mee op praktisch gebied. Bijvoorbeeld met vetfilters die je in de vaatwasser kunt reinigen, een naloopstand die automatisch uitschakelt nadat alle dampen afgevoerd zijn en de Clean Air functie die 12 tot 24 uur lang kookluchtjes afvoert op de laagste stand. Voor keukens waar het niet mogelijk is lucht naar buiten af te voeren, werkt ATAG met een recirculatiesysteem dat afgezogen lucht filtert en weer terugvoert in de keuken. Zo zie je; voor elke keuken is er een oplossing!

Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over ATAG afzuigkappen en de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Een deskundig adviseur staat je graag te woord en voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten