ATAG kookplaten

Fijn koken met een kookplaat van ATAG

ATAG kookplaten maken van koken een feest. Plek voor alle pannen en geen gebrek aan ruimte om te experimenteren, je ervaart het met ATAG kookplaten. Of je nou het liefste op gas kookt, inductie of keramisch, met ATAG kies je voor de specialist op het gebied van kookplaten met optimaal gebruiksgemak en gegarandeerde kwaliteit.

Koken op gas

Voor de thuiskok is gas de voorkeurswarmtebron. Een gasvlam is immers een felle hittebron die fijn te regelen is, belangrijk voor een perfecte maaltijdbereiding. ATAG kookplaten zijn voorzien van A+ branders, waarmee de thuiskok energiezuinig en veilig kan koken. Bij ATAG staan de branders altijd zo ver mogelijk uit elkaar. Hierdoor passen meerdere grote en afwijkend gevormde pannen op de gaskookplaat. ATAG biedt strak vormgegeven gas-op-glaskookplaten en kookplaten met gietijzeren pannendragers met of zonder wokbrander.

Koken op inductie

Als thuiskok kies je voor ATAG inductie om op constante temperatuur perfect vlees en vis te garen en om zowel te kunnen sudderen als voor een felle bakbereiding te gaan. De aankooktijd op inductie is ongeevenaard, terwijl je daarbij wel energie bespaart. Bij inductiekoken warmt de kookplaat niet op, het is de pan die dankzij de elektromagnetische spoelen rechtstreeks opwarmt. Daardoor kook je tot de helft sneller en is het heel veilig omdat je niet snel je vingers zult branden aan een hete kookplaat. Bij overkoken of morsen kun je de kookplaat snel en makkelijk reinigen.

Keramische koken

De thuiskok die wil profiteren van de voordelen van elektrisch koken, vindt bij ATAG een complete lijn keramische kookplaten. Deze bieden vele slimme functies en onze vertrouwde kwaliteit. Geschikt voor een grote groep kookliefhebbers die waarde hecht aan veilig koken zonder poespas in een makkelijk schoon te houden omgeving. Onze kookplaten van kras- en slijtvast keramisch glas hebben verschillende afmetingen en vermogens zodat de thuiskok in zijn keuken de kookplaat van zijn dromen heeft. Met een handige indeling van kookzones en een duidelijke tweekleurige bedrukking die precies de kookzones en de afmetingen voor de pannen aangeeft.

Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over ATAG kookplaten en de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Een van onze deskundige adviseurs staat je graag te woord en voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!