ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers zorgen voor een perfecte combinatie van een stille werking met een effectieve reiniging van de vaat. Ook een ruime indeling en een stijlvol design zijn belangrijke kenmerken van ATAG vaatwassers. Ben je benieuwd naar de vaatwasmachines van dit merk? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Ruim, flexibel en stil

De vaatwassers van ATAG zijn dankzij een stille werking en het design een aanwinst voor iedere keuken. De geruisloze werking zorgt ervoor dat gesprekken kunnen worden voortgezet wanneer de afwasmachine in werking is. Bovendien zorgt de ruime en flexibele indeling van de machine ervoor dat er altijd genoeg ruimte is om jouw vaat kwijt te kunnen in de machine. De optimale prestaties van de ATAG vaatwassers garandeert je van een schone en glanzende vaat. Tot slot staan de vaatwassers bekend om een laag energieverbruik. Dit is niet alleen fijn voor de portemonnee, maar zorgt er ook voor dat deze machines milieuvriendelijk zijn.

De verschillende modellen

ATAG heeft een breed assortiment met verschillende modellen vaatwassers. De machines hebben verschillende formaten en daarnaast kun je kiezen voor een volledig geïntegreerde of inbouwvaatwasmachine. De keuze voor een formaat hangt grotendeels af van de grote van jouw gezin en daarmee de grootte van jouw dagelijkse afwas. Voor grote huishoudens bestaan er de XL-uitvoeringen met een breedte van maar liefst 60 cm. De keuze voor een volledig geïntegreerde of inbouwvaatwasser is een van de belangrijkste. Een volledig geïntegreerde vaatwasmachine vormt één geheel met de inrichting van de keuken en wordt voorzien van een front met eenzelfde design. De inbouwvaatwasser behoudt het originele front van de machine. Tot slot kies je uit verschillende energielabels, die variëren tussen A+ en A+++.

Bezoek een van onze showroom

Wil jij de vaatwassers van ATAG met eigen ogen bekijken voordat je beslist welk model je wilt aanschaffen? Dat kan in een van onze showrooms. Breng een bezoek op de dichtstbijzijnde locaties en laat je adviseren door onze professionele adviseurs. 

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!