ATAG ovens

Fijn koken met een oven van ATAG

Een toegewijde thuiskok wil in eigen keuken veelzijdig kunnen werken en experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten. Een goede oven van ATAG is dan onmisbaar. ATAG biedt een brede variatie aan slimme, elegante en praktische kook-en bakhulpen. Daaruit kun je het ovensysteem kiezen dat het beste bij jouw bakwensen en budget past. Ben je benieuwd naar de verschillende modellen en specificaties? Hier lees je meer. 

Functioneel en krachtig

De ovens van ATAG zijn naast functioneel ook erg gebruiksvriendelijk dankzij de overzichtelijke gebruiksinterfaces. De automatische programma’s kies je gemakkelijk en snel in het menu. Bovendien kun je jouw favoriete voorgeprogrammeerde functies opslaan, waardoor je deze nog sneller bij de hand hebt. Het Aqua Clean programma zorgt ervoor dat je alleen wat water hoeft toe te voegen om de oven weer brandschoon te maken. Het achtergebleven vocht veeg je met een doekje weg en de oven is weer als nieuw. Tot slot zorgt de soft-close functie voor een geruisloze sluiting van de ovendeur, wat beschadigingen aan de oven voorkomt. 

Kies de ATAG oven die bij jou past

Het assortiment ovens van ATAG bestaat uit verscheidene modellen. Een multifunctionele oven biedt een breed scala aan functies, waardoor je kunt kiezen tussen onder andere hete luchtcirculatie, een grillfunctie of boven- en/of onderwarmte. Dit type oven is verkrijgbaar in verschillende formaten en prijsklassen. Ditzelfde geldt voor de (combi-)stoomovens. Met deze ovens bereid je de heerlijkste gerechten door middel van stoom. Het voordeel hiervan is dat vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen bewaard blijven voor een extra gezonde maaltijd. Kies je voor een combi-oven, dan is deze daarnaast ook geschikt als magnetron.

Bezoek onze showroom

Ben jij op zoek naar een nieuwe oven? Kom langs in een van onze showrooms om de ATAG ovens uit ons aanbod met eigen ogen te bewonderen en laat je overtuigen door de functionaliteit en het prachtige design. Onze deskundige adviseurs staan hier bovendien voor je klaar met een passend advies, zodat je zeker bent van de juiste keuze.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten