Binnenkijken bij familie den Doelder

Prachtig wonen in Zeeuws Vlaanderen

Een fijne omgeving voor de kinderen en overal lekker eten. De familie Den Doelder verhuisde naar Terneuzen en vond daar een prachtig huis. Hun gezellige gezin én twee kippen hebben iedere dag een geweldig uitzicht op het water en daar hoort natuurlijk een warme, sfeervolle leefkeuken bij. “Iedereen zegt dat wij in het mooiste huis van Terneuzen wonen.”

Hulp van Tulp!

Eerder nog onbekend met Tulp Keukens, maar al snel bekend geraakt met hun fijne werkmethode, was de keuze snel gemaakt. De familie Den Doelder houdt van snelle beslissingen en daar ging Tulp Keukens in mee. Na twijfel tussen een donkere keuken of witte keuken met hout, zijn er twee voorstellen gemaakt. Toen was de keuze makkelijk gemaakt; andere ruimtes zijn zelfs geïnspireerd op het aanrechtblad van de keuken!
 

“De droom die ik vroeger had,
die is nu uitgekomen.”

 

Kostbare momenten samen 

Elke ochtend samen eten en een fijne plek voor de kinderen om samen te kletsen en te knutselen, ook tijdens het koken. Dat zijn de dingen die familie Den Doelder fijn vindt in de keuken. Het grote aanrechtblad geeft veel extra ruimte en zorgt voor een gezellige plek om aan te zitten. 

Clean, maar met warme uitstraling 

Het hele huis was toe aan wat modernisatie en daar kon een passende keuken niet aan ontbreken. De keuken is clean ontworpen, maar krijgt door het hout een warme uitstraling. Voorzien van een grote (en super handige) vaatwasser, een enorm ruime koelkast, twee ovens en kookplaat met praktische, ruimtebesparende bora afzuiging. Super praktisch voor familie Den Doelder en nog steeds erg stijlvol ingericht. 

Ervaring met Tulp Keukens 

De familie Den Doelder vindt dat Tulp Keukens een mooi en ruim aanbod heeft. Ze kozen wat ze mooi vonden, en zoals benoemd houdt de familie Den Doelder van snelle beslissingen. Gelukkig sluit de levertijd en installatietijd van Tulp Keukens hier ook bij aan. 

Tip van familie Den Doelder 

Een Quooker kraan! Deze hoort nu echt bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. De familie Den Doelder had niet verwacht dat ze het zó handig zouden vinden. Ook hebben zij de keukenkastjes iets langer laten maken dan standaard. Dit geeft niet alleen een mooie look, maar ook meer opbergruimte. 

Wist je dat we bij Tulp alle kleuren kunnen realiseren? Bij Tulp is jouw keuken altijd helemaal op maat gemaakt in eigen fabriek, dus altijd uniek. Wil je weten hoe we dat doen en bladeren door nog meer inspiratie? Vraag het gratis Tulp keukenmagazine aan.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!