Kijk binnen in deze unieke Tulp keuken

Kijk met ons binnen bij Lisan en Pim, die afgelopen december hun woning in IJsselstein kochten. In dit mooie dorp onder de rook van Utrecht onderhouden zij een vleesveebedrijf. Lisan heeft ook haar eigen paardentrainingsbedrijf en werkt enkele dagen per week aan de Universiteit van Utrecht, waar ze betrokken is bij de opleiding diergeneeskunde.

Ze hebben op verschillende manieren keuken inspiratie opgedaan voor het samenstellen van de keuken. Lisan geeft aan dat ze na het opdoen van inspiratie een duidelijk beeld had van wat zij wilde. 

"Ik wist in elk geval dat ik een zwarte keuken erg mooi zou vinden, vooral omdat deze kleur een rustige uitstraling geeft. Maar wij vonden het wel belangrijk dat het huis niet te donker zou worden en daarom zijn we op zoek gegaan naar een keukenblad dat voor balans kon zorgen. Uiteindelijk kwam ik dit blad tegen, dat zelfs nog mooier was dan ik van tevoren in mijn hoofd had."

Details maken de keuken af

Lisan en Pim zijn erg blij met de uiteindelijke oplevering van de keuken. Zij genieten vooral van de Quooker, die een onmisbaar onderdeel is geworden van de keuken. Ook met het ingebouwde koffieapparaat zijn ze meer dan tevreden. De apparatuur van AEG laat niets te wensen over; Lisan en Pim zijn enthousiast over de kwaliteit en het gebruiksgemak. 

"Vanuit onze keuken kijken we zo naar de paarden die buiten staan"

De mooie, ruime keuken is een belangrijk onderdeel geworden van de woning van Lisan en Pim. Juist omdat een keuken een belangrijke plek in het huis is, was het voor hen belangrijk om een gezellige, open keuken te hebben.

"We hebben ook een barretje aan de keuken toegevoegd, zodat we lekker naar buiten naar de paarden kunnen kijken onder genot van een kopje koffie. Daarnaast is het ook een ideale plek om met familie en vrienden wat te drinken en te eten. Daardoor is de keuken nu echt een centrale plek in ons huis geworden."

Een superfijne ervaring

Lisan geeft aan dat zij bewust voor een Tulp keuken heeft gekozen. Onder andere op advies van haar ouders die heel blij zijn met hun Tulp keuken.

"We zijn naar de vestiging in Woerden gegaan, waar mijn ouders ook goed waren geholpen. Uiteindelijk hebben we hier de keuken samengesteld met adviseurs Sam en Bart en is deze in december opgeleverd. Tot op de dag vandaag zijn we enorm tevreden met de keuken. En dat zal ongetwijfeld zo blijven."

Wil jij net zo enthousiast zijn over jouw keuken als Lisan en Pim? Bezoek een van onze winkels of maak een afspraak!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!