Kijk binnen in deze unieke Tulp keuken

Kijk met ons binnen bij Mirco Pruyser, die na een succesvolle hockey carrière momenteel in zijn nieuwe woning in Amsterdam geniet van de tijd die hij kan doorbrengen met zijn gezin. Na 16 jaar te hebben gehockeyd op het hoogste niveau, waarbij hij onder andere drie keer het EK Hockey heeft gewonnen, focust hij zich nu op zijn eigen sportmarketingbureau. 

Door zijn hockey carrière is Mirco in aanraking gekomen met Tulp Keukens, en uiteindelijk in gesprek gegaan met een adviseur. Tulp Keukens is namelijk trots hoofdsponsor van de Hoofdklasse Hockey.

Na gesprekken met de adviseur hebben Mirco en zijn vriendin uiteindelijk deze keuken samengesteld, en gekozen voor een unieke kleur. "Bij Tulp is eigenlijk alles mogelijk qua keuken kleuren, en uiteindelijk zijn we op deze kleur gekomen. We wilden naar een lichte keuken met zwarte apparatuur en we zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat."

Een lichte keuken in harmonie met de rest van de woning

Ze hebben gekozen voor een keukenblad van keramiek, die qua kleur mooi aansluit op de rest van de keuken. Daarnaast vonden zij het van belang dat er goede apparatuur in de keuken zou komen, die de keuken echt af zou maken. De stoomoven, wijnklimaatkast en Quooker waren hierin onmisbaar.

"De keuken is echt onderdeel van het huis dus we vonden het belangrijk dat de keuken compleet was en qua uitstraling aansluit op de rest van onze woning. Ook omdat deze grenst aan de eettafel wilden we een connectie tussen de keuken en de eetkamer, en dit is goed gelukt kijkend naar het eindresultaat. Het is een open ruimte geworden waar veel tijd kan worden doorgebracht."

Geweldige service en echte persoonlijke aandacht

Mirco is erg te spreken over de service vanuit Tulp Keukens. Hij geeft aan vanaf het eerste contactmoment uitstekend te zijn geholpen door Tonny, adviseur bij de vestiging in Amsterdam.

"Ik ben heel persoonlijk geholpen, Tonny stond op elk moment klaar als ik vragen had over de keuken. Hij is zelfs een keer het kleurenpalet in het weekend thuis komen langsbrengen zodat we hier nog eens rustig naar konden kijken. Uiteindelijk is hier ook deze geweldige kleur uitgekomen."

Vooral over de persoonlijke touch van het koopproces is Mirco vol lof en dit was voor hem zeker een reden om in zee te gaan met Tulp Keukens. Hij geeft zelfs aan ook na de oplevering van de keuken nog regelmatig contact te hebben met de adviseur.

Maak kennis met Tulp Keukens

Wil jij net zo’n positief koopproces ervaren als Mirco? Bezoek een van onze winkels of maak een afspraak!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!