Kijk binnen in deze unieke Tulp keuken

Kijk met ons binnen bij Rogier Groen, die twee jaar geleden zijn woning in Zwijndrecht heeft gekocht. Nadat hij een groot deel van zijn leven op De Meent in Rotterdam heeft gewoond wilde hij graag een wat rustigere en meer ontspannen plek. Na een flinke verbouwing is zijn nieuwe woning onder de rook van Rotterdam zo goed als af, waarbij zijn Tulp keuken het paradepaardje van zijn huis is. 

Inspiratie hoefde hij eigenlijk niet op te doen. Zelf weet hij wat hij wil en zo heeft hij samen met verkoopadviseur Tonny zijn droomkeuken samengesteld.  

"Inspiratie uit het huis kwam uit mezelf. Ik wist goed wat ik wilde. Ik hou wel van eclectisch. Niet alles in mijn huis hoeft helemaal in dezelfde stijl te zijn. De keuken en bijvoorbeeld de marmeren haard hebben een andere stijl, maar ik denk dat alles in huis goed op zijn plek valt."

"De BORA kookplaat en het marmeren blad geven het keukeneiland een geweldige uitstraling"

Rogier is erg blij met het uiteindelijke resultaat van de keuken. Met name het marmeren werkblad en de BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging zijn onderdelen van de keuken waar hij erg tevreden mee is. "Het voordeel van het bruine marmer is ook dat het niet snel vies wordt en het heel eenvoudig schoon te houden is, net als de kookplaat. Ook met de wijnklimaatkast ben ik erg blij. Dit geeft de keuken een wat luxere uitstraling en maakt de keuken echt af."

Met name het marmeren blad en de BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging zijn onderdelen van de keuken waar hij erg tevreden mee is: "Deze keuken is ook wel een stok achter de deur om wat meer in de keuken te staan. In een mooie keuken heb je ook eerder zin om zelf wat lekkers te maken". 

Een keuken waarin je kan samenkomen onder het genot van een hapje en drankje

Rogier heeft expres gekozen voor een groot keukeneiland, zonder bar, zodat iedereen er lekker omheen kan staan onder genot van een hapje en een drankje. 

Daarnaast heeft de keuken een prachtige plek, achteraan in het huis, en is deze keuken vanuit vrijwel het gehele huis zichtbaar. 

"De keuken staat ook in een aparte ruimte, achterin het huis. Deze ruimte is niet afsluitbaar dus je ziet de keuken mooi achterin de woning staan. Als mensen binnenkomen heeft deze keuken ook wel echt de wauw-factor."

Advies op maat

Verder geeft Rogier aan dat hij geweldig is geholpen door verkoopadviseur Tonny. 
"Het is geweldig om te zien hoeveel kennis de verkoopadviseurs hebben waardoor je eigenlijk nergens zorgen over hoeft te hebben.

Los van de keuken zelf hebben zij ook ontzettend veel ruimtelijk inzicht en hierdoor kreeg ik ook goed en duidelijk advies over bijvoorbeeld de grootte van het keukeneiland."

Wil jij net zo enthousiast zijn over jouw keuken als Rogier? Bezoek een van onze winkels of maak een afspraak!

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!