Kom thuis in een bronzen keuken

Alsof je de zon in huis haalt: een bronzen keuken is een warme tint binnen de metallic kleuren, tussen koper en goud in. Het is een chique kleur die je keuken een bijzondere uitstraling geeft en past bij zowel een modern als klassiek interieur. Dat maakt het de ideale keukenkleur om mee te combineren. En door te kiezen voor brons voeg je op een eenvoudige manier een vleugje luxe toe.

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Dankzij de warme ondertoon is een bronzen keuken de perfecte basis om te combineren met andere warme tinten. Probeer het maar eens. Neem brons als basis en speel in je moodboard door donker notenhout toe te voegen.

Voeg een (minimaal 5 centimeter) dik marmeren werkblad toe met warme vlammen en je hebt een stevige en elegante keuken. Of kies juist voor meer kleur en voeg onze eigen warme Tulp kleur ‘Rietgroen’ toe in de kastenwand. Je kan ook all-in gaan en naast bronzen fronten ook kiezen voor stijlvolle bronzen greeplijsten en gouden accenten.

Brons is een duurzame materiaalkeuze

Naast dat een bronzen keuken gemaakt is om mooi te zijn voor het oog, zijn bronzen accessoires ook zeker een duurzame keuze. Of je nu kiest voor brons in materiaal of voor bronslook, bij Tulp vinden we het belangrijk dat alle accessoires bestand zijn tegen corrosie en slijtage.

Dus hoe intensief jij jouw keukenapparatuur- en accessoires ook gebruikt, ze gaan jarenlang mee. Wij zorgen ervoor dat jouw bronzen keuken zijn glans behoudt, want we maken onze kwalitatieve keukens in onze eigen fabriek in Rijssen.

Ontdek brons in onze Tulp collectie

Bij Tulp zijn we gek op bronzen keukens. Daarom hebben onze keukenadviseurs er zelf een samengesteld en gemaakt in eigen fabriek. Het (schier)eiland van onze Tulp Geborsteld brons bestaat uit prachtige bronzen fronten die we benadrukken met een gouden kraan, spoelbak en greeplijsten.

De kastenwand met een doorlopende houtnerf bestaat uit extra hoge kasten en een lage plint voor meer opbergruimte. Met als finishing touch luxe keukenapparatuur van de merken AEG en Bora en een werkblad van keramiek met marmerlook die doorloopt in de achterwand van de koffienis. 

Wil je deze keuken in het echt bewonderen of ben je benieuwd hoe je brons in jouw keuken kan toevoegen? Maak een afspraak in een van onze Tulp winkels en onze keukenadviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!