Tulp Keukens

Multifunctionele kranen in de keuken

Gemak in de keuken

Een keuken die van alle gemakken is voorzien, nodigt uit om lekker en uitgebreid in te kokerellen. Daarvoor zijn er diverse keukenapparaten verkrijgbaar, maar ook kranen zoals kokendwaterkranen dragen een steentje bij aan het keukengemak. Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Rijst, pasta of groente is klaar in een handomdraai met kokend water uit de kraan. Ook heet water voor een vers kopje thee tap je zo uit de kraan. En dat allemaal compleet veilig. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Hoe werkt de kokendwaterkraan?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor kokendwaterkranen in de keuken. Bij Tulp Keukens bieden we de nieuwe Aquahot+ kraan aan, een verrassend betaalbare 3-in-1 kokendwaterkraan waaruit zowel koud, warm als kokend water stroomt. Een reservoir in de keukenkast dat je aansluit op de waterleiding zorgt voor een constante temperatuur van het water. Zo kun je altijd en gemakkelijk kokend water uit de kraan tappen.

Kies een trendy kleur

De Aquahot+ is verkrijgbaar in nikkel en de trendy kleur zwart. Wanneer je kiest voor een zwarte kraan, profiteer je niet alleen van een onmisbaar onderdeel in de keuken. Het opvallende en sprekende zwart is ook een ware toevoeging voor je keuken. Zwarte kranen tegen bijvoorbeeld een witte achtergrond of bij een lichtgekleurd keukenblad zorgen voor een mooi contrast en brengen levendigheid in de ruimte.

Hoe zit het met veiligheid?

Een logische vraag is of de veiligheid gegarandeerd is wanneer er direct kokend water uit de kraan komt. Het antwoord hierop is: ja. De buitenkant van de kraan is geïsoleerd, zodat deze nooit te heet wordt. Het kokende water komt bovendien niet zomaar uit de kraan. Je draait en drukt tegelijkertijd een knop in, waardoor pas na een paar handelingen kokend water uit de kraan stroomt. Dit maakt de kraan altijd veilig voor iedereen.

Bestel het gratis magazine

Heb je interesse in een kokendwaterkraan of ben je op zoek naar inspiratie voor je keuken? Vraag het gratis keukenmagazine aan. Je vindt er allerlei informatie op het gebied van keukenstijlen, trends, kleuren en nog veel meer.

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Like & share

Vond je het blog artikel interessant? Deel het bericht met je vrienden of familie via Facebook of Twitter zodat ook zij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van Tulp Keukens.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten