RVS keukenbladen

Een rvs keukenblad is een stoere toevoeging aan uw keuken. Het roestvrijstalen blad ziet er stijlvol en fraai uit en laat uw keuken letterlijk glanzen. Bovendien is een rvs werkblad sterk en kan goed tegen hitte en vocht. Daarnaast zijn er diverse uitvoeringen mogelijk. Met een rvs keukenblad kunt u jarenlang genieten van een strak uiterlijk in uw keuken.

Een rvs keukenblad is een stoere toevoeging aan uw keuken. Het roestvrijstalen blad ziet er stijlvol en fraai uit en laat uw keuken letterlijk glanzen. Bovendien is een rvs werkblad sterk en kan goed…

Lees meer

Een rvs keukenblad is een stoere toevoeging aan uw keuken. Het roestvrijstalen blad ziet er stijlvol en fraai uit en laat uw keuken letterlijk glanzen. Bovendien is een rvs werkblad sterk en kan goed tegen hitte en vocht. Daarnaast zijn er diverse uitvoeringen mogelijk. Met een rvs keukenblad kunt u jarenlang genieten van een strak uiterlijk in uw keuken.

Rvs keukenblad met spoelbak

Een roestvrijstalen aanrechtblad geeft een industrieel effect die in vrijwel iedere keuken tot z’n recht komt. Daarbij is een rvs keukenblad ideaal te combineren met een spoelbak. Een spoelbak wordt namelijk ingelast in het rvs werkblad, van naden in uw blad zult u geen last hebben. Voor een strakke afwerking in uw keuken is een rvs keukenblad een echte aanrader.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Een warmgewalst rvs keukenblad

Een relatief nieuwe techniek is een warmgewalst rvs keukenblad. Het blad van roestvast staal wordt door deze techniek een stuk massiever. Het oppervlak van het blad is aanzienlijk matter en zorgt voor een natuurlijk effect in uw keuken. Daarnaast is elk blad uniek, de structuur is namelijk iedere keer anders.

Onderhoud van een rvs keukenblad

Heeft u liever niet te weinig onderhoud aan uw keukenblad? Ook dan is een rvs keukenblad een zeer goede optie. Een roestvrijstalen blad is zeer onderhoudsvriendelijk. Het blad is namelijk hitte-, vlek- en waterbestendig. Daarbij vraagt een rvs werkblad geen extra behandeling. Dagelijks een vochtig doekje met wat licht schoonmaakmiddel is voldoende om uw blad mooi te houden. Hoewel een rvs werkblad stevig materiaal bevat, is het blad niet krasbestendig. Gebruik daarom altijd een snijplank. Ook is het zaak uit te kijken met chloor en andere agressieve schoonmaakmiddelen. De mooie glans van het rvs aanrechtblad kan dan verdwijnen, dat zou zonde zijn. Voor dagelijks onderhoud raden wij het gebruik van de producten van Clean Pro aan.

Wat kost een rvs keukenblad?

De gemiddelde prijs van een roestvrijstalen keukenblad ligt tussen de 250 en 350 euro per meter. Er is echter van alles mogelijk afhankelijk van uw voorkeur. Zo kunt u de vorm en de dikte zelf bepalen. Ook eventuele toevoegingen zijn mogelijk, zoals een spoelbak. Afhankelijk van uw wensen wordt een prijs opgesteld.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Een rvs aanrechtblad in uw keuken?

Benieuwd naar onze rvs keukenbladen? Of wilt u eens kijken naar onze andere keukenbladen? Maak dan snel een afspraak. Wij ontvangen u graag in één van onze showrooms om samen de mogelijkheden te bespreken.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten