Complete keuken

Een complete keuken

Ontdek wat een keuken compleet maakt

Welke onderdelen maken een keuken compleet?

Complete keukens zijn, zoals de naam al doet vermoeden, keukens met alles erop en eraan. Alle onderdelen van een complete keuken vormen een samenhangend geheel waarbij alles op elkaar is afgestemd. Dit heeft als voordeel dat uw keuken één sfeer uitademt waarbij u zich prettig voelt. Kies bijvoorbeeld voor de warme, nostalgische sfeer van een landelijke keuken of voor een strakke uitstraling van de moderne keukenstijl. Lees verder en ontdek welke onderdelen een keuken compleet maken.

De keukenkastjes en het werkblad

De keukenkastjes en het werkblad vormen de basis van de keuken en bepalen hierdoor ook de sfeer van uw complete keuken. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten keukenkasten. Denk hierbij aan allerlei kleuren, materialen en afmetingen. Met de juiste afwerking van de kastdeuren geeft u uw complete keuken vervolgens de gewenste uitstraling. Daarnaast is er ook genoeg keuze uit verschillende soorten werkbladen. Kies voor het juiste materiaal dat niet alleen aansluit bij uw stijl, maar ook bij uw manier van koken.

 

 

Keukenapparatuur

De keukenapparatuur maakt een keuken dé plek om in te koken. Een complete keuken bestaat dan ook uit verschillende apparaten. Zo heeft u een (combi)magnetron nodig om voedsel op te warmen, een vaatwasser om uw vuile vaat schoon te maken, een kookplaat om uw eten op te koken, een afzuigkap om kookgeurtjes te laten verdwijnen en een koelkast om uw voedsel en drank in koel te houden. Al deze apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende designs en van verschillende merken. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, keukenstijl en prijsklasse creëert u met deze apparaten uw ideale complete keuken.

Accessoires

Bij een complete keuken horen natuurlijk ook accessoires, oftewel de finishing touch. Denk hierbij aan een wandplank voor kookboeken, een rek aan de muur voor kookgerei, een zeeppompje bij de spoelbak of andere accessoires. Welk accessoire u kiest is deels afhankelijk van de keukenstijl. Zo heeft een moderne keuken bijvoorbeeld accessoires met een strakke vormgeving terwijl de accessoires in een landelijke keuken vooral een sierlijke uitstraling hebben. De keuzes zijn eindeloos! Wilt u meer weten over een complete keuken? Kom dan langs in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag om uw eigen complete keuken te realiseren.

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten