Maaltijden in een handomdraai op tafel dankzij onze

Ovens en magnetrons

Bak de heerlijkste gerechten

1. Bakovens

Een bakoven is het meest gebruikte apparaat in een keuken met maar één doel: bakken. Dit keukenapparaat is dan ook uitermate geschikt om de heerlijkste taarten en vlees- of visgerechten in te bakken. Dankzij het specialistisch ontwerp is de kwaliteit van het eten allerbest. Bovendien is een bakoven lekker groot, waardoor er genoeg plek is om grotere of meerdere gerechten in één keer te bakken. Dit is handig wanneer je vaak voor een groot gezelschap moet bakken. Let bij de aanschaf van een oven er wel op welke functies er wel of niet op zitten, zodat de oven past bij jouw manier van koken.

Ontdek de mogelijkheden van alle functies

2. (Combi)magnetrons

Een magnetron is voor veel mensen erg handig en gemakkelijk als het gaat om het opwarmen van melk, kliekjes en ander voedsel. Met weinig moeite warm je het eten snel op. Wil je graag meer functies dan alleen opwarmen? Kies dan voor een combimagnetron: de combinatie van een oven en magnetron. De combimagnetron brengt de handigste functies van een magnetron en oven samen. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je maar één apparaat hoeft aan te schaffen en daarmee kosten bespaart, maar betekent ook een apparaat minder in je keuken waardoor je meer werk- of opbergruimte overhoudt.

Gezond, makkelijk en smaakvol

3. (Combi)stoomovens

Ben jij een echte kookliefhebber? Kies dan voor een stoomoven. Met een stoomoven wordt het water door verhitting verdampt in stoom en dit proef je. Omdat het gerecht niet direct in contact komt met water, blijven de mineralen en vitaminen in het eten beter bewaard. Bovendien blijft ook de kleur en de vorm intact. Het gevolg hiervan is dat het eten beter smaakt en gezonder is. Bovendien heb je ook geen last meer van vervelende kookluchtjes en dankzij de stoom kan de maaltijd niet meer aanbranden of overkoken. Wil je toch ook graag gebruik maken van de functies van een gewone oven? Kies dan voor een combistoomoven. Met dit apparaat kun je de vochtigheidsgraad aangeven zodat je bijvoorbeeld altijd nog knapperige pizza’s kunt bakken.

Koken met de innovatie van Bauknecht

Bauknecht keukenapparatuur

  • Creatief ontwerp
  • Doordachte innovaties
  • Energiebesparend

Bij Bauknecht wordt design gecombineerd met de allerbeste en allernieuwste technieken. Dit maakt dat dit Duitse merk betrouwbare keukenapparatuur van hoogstaande kwaliteit garandeert. Tijdens het ontwerpproces van alle Bauknecht apparatuur word jij als klant in het achterhoofd gehouden wat resulteert in comfortabele, gebruiksvriendelijke en milieubewuste apparatuur voor je keuken.

Lees meer over Bauknecht

Hoe koken hoort te zijn

Bekijk de video

Je keuken apparaten graag combineren?

Rene Swager

Vestigingsmanager Tulp Amersfoort

Plan hier je afspraak