Oven

Ovens en magnetrons

Lees meer over ovens en magnetrons bij Tulp Keukens

Ontdek ook onze andere keukenapparaten

Bakovens

Een bakoven is het meest gebruikte apparaat in een keuken met maar één doel: bakken. Dit keukenapparaat is dan ook uitermate geschikt om de heerlijkste taarten en vlees- of visgerechten in te bakken. Dankzij het specialistisch ontwerp is de kwaliteit van het eten allerbest. Bovendien is een bakoven lekker groot, waardoor er genoeg plek is om grotere of meerdere gerechten in één keer te bakken. Dit is handig wanneer u vaak voor een groot gezelschap moet bakken. Let bij de aanschaf van een oven er wel op welke functies er wel of niet op zitten, zodat de oven past bij uw manier van koken.

(Combi)magnetrons

Een magnetron is voor veel mensen erg handig en gemakkelijk als het gaat om het opwarmen van melk, kliekjes en ander voedsel. Met weinig moeite warmt u het eten snel op. Wilt u graag meer functies dan alleen opwarmen? Kies dan voor een combimagnetron: de combinatie van een oven en magnetron. De combimagnetron brengt de handigste functies van een magnetron en oven samen. Dit heeft niet alleen als voordeel dat u maar één apparaat hoeft aan te schaffen en daarmee kosten bespaart, maar betekent ook een apparaat minder in uw keuken waardoor u meer werk- of opbergruimte overhoudt.

(Combi)stoomovens

Bent u een echte kookliefhebber? Kies dan voor een stoomoven. Met een stoomoven wordt het water door verhitting verdampt in stoom en dit proeft u. Omdat het gerecht niet direct in contact komt met water, blijven de mineralen en vitaminen in het eten beter bewaard. Bovendien blijft ook de kleur en de vorm intact. Het gevolg hiervan is dat het eten beter smaakt en gezonder is. Bovendien heeft u ook geen last meer van vervelende kookluchtjes en dankzij de stoom kan de maaltijd niet meer aanbranden of overkoken. Wilt u toch ook graag gebruik maken van de functies van een gewone oven? Kies dan voor een combistoomoven. Met dit apparaat kunt u de vochtigheidsgraad aangeven zodat u bijvoorbeeld altijd nog knapperige pizza’s kunt bakken.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten