AEG inductie kookplaat

AEG kookplaten

Ontdek alle voordelen van AEG kookplaten

Meer weten over de andere keukenapparaten van AEG?

Stijlvol en innovatief

AEG kookplaten zorgen ervoor dat u in een mum van tijd de lekkerste gerechten op tafel zet. Ze maken koken niet alleen gemakkelijker, de AEG kookplaten zijn ook nog eens voorzien van een zeer stijlvol design. Of u nu op zoek bent naar een elektrische, gas- of inductiekookplaat: er zit altijd een AEG kookplaat bij die voldoet aan uw wensen.

Gasfornuis

AEG loopt altijd voorop op het gebied van technologie en dat ziet u terug in hun gasfornuizen. De nieuwe AEG gaskookplaat zorgt er namelijk voor dat u nog sneller uw gerecht perfect bereidt. De branders in deze kookplaat zijn 20% sneller in vergelijking met een normale gaskookplaat, waardoor u het eten sneller verwarmt. Het prachtige, roestvrijstalen oppervlak van de AEG plaat is daarnaast een stijlvolle toevoeging aan elk keukeninterieur.

Inductiekookplaat

De AEG inductiekookplaten zijn geheel aan te passen naar uw kookwensen, waardoor koken nog soepeler verloopt. Zo wordt de kookzone bijvoorbeeld automatisch aangepast aan de vorm en grootte van de pan die u erop zet. Het oppervlak rondom de pannen blijft koel, waardoor koken extra veilig is en vuil niet in de kookplaat brandt. De AEG inductiekookplaat beschikt daarnaast over een intuïtieve schuifbediening waardoor u zeer precies de toegediende warmte wijzigt en heerlijke gerechten op tafel tovert.

Elektrische kookplaat

Ook met de elektrische kookplaten van AEG maakt u een energiezuinige en slimme keuze. Deze kookplaat biedt veel flexibiliteit omdat deze een uitbreidbare en een ovale, multifunctionele zone heeft. Daardoor hebt u een ruime keuze uit verschillende pannen die op deze AEG kookplaat gebruikt kunnen worden. Dankzij slimme technologieën verwarmen de verschillende kookzones extra snel, zodat u snel kunt beginnen met het bereiden van een lekkere maaltijd.

Hob2Hood

Dankzij de Hob2Hood-functie zijn uw AEG kookplaat en afzuigkap draadloos met elkaar verbonden. De afzuigkap wordt automatisch geactiveerd wanneer u aan het koken bent en afhankelijk van uw kookactiviteit, wordt de zuigkracht automatisch aangepast. Dat resulteert in een frisse, rookvrije keuken zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten