AEG koelkast

AEG koelkasten

Ontdek alle voordelen van AEG koelkasten

Meer weten over de andere keukenapparaten van AEG?

Hoge kwaliteit en spraakmakend design

AEG koelkasten kenmerken zich door technische innovatie, buitengewone kwaliteit en een spraakmakend design. Met een koelkast van AEG haalt u een uiterst functioneel apparaat in huis. U profiteert van intelligente technologieën die voedsel langer vers weten te houden. Daarnaast ervaart u optimaal gebruiksgemak door slimme designkeuzes. Voor iedere wens is er een passende koelkast verkrijgbaar van AEG. Tulp Keukens vertelt u meer over de eindeloze mogelijkheden.

Langer vers en lekker

De koelkasten van AEG beschikken over intelligente technologieën en functies die uw levensmiddelen langer vers houden. Zo zorgt de MultiAir Flow-technologie ervoor dat de temperatuur stabiel blijft en de luchtvochtigheid optimaal. Ook zijn er Zero Degree-vakken en LongFresh-laden die u de instellingen afzonderlijk per compartiment laten bepalen voor specifieke producten, zoals vlees, groenten en fruit. Net boodschappen gedaan? De Coolmatic-functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de koelkast tijdelijk verlaagt. Zo komen nieuwe levensmiddelen snel op de gewenste bewaartemperatuur.

Intelligent design in AEG koelkasten

AEG koelkasten zijn erop gemaakt om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Om te beginnen zijn de meeste modellen intuïtief te bedienen met TouchControl. Een duidelijk LCD-scherm geeft de instellingen van de koelkast weer en deze zijn eenvoudig en handmatig aan te passen. Daarnaast zijn de koelkasten voorzien van duurzame LED-verlichting. De koelkast wordt gelijkmatig verlicht in elke hoek, zodat u de inhoud altijd goed kunt zien. Wilt u de indeling van uw koelkast volledig naar eigen hand zetten? Dat kan met het CustomFlex opbergsysteem, waarmee u compartimenten eenvoudig verplaatst. Doordat u de compartimenten uit de koelkast kunt halen, is ook schoonmaken een snel geklaarde klus.

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten