AEG vaatwasser

AEG vaatwassers

Ontdek alle voordelen van AEG vaatwassers

Meer weten over de andere keukenapparaten van AEG?

Inbouwvaatwassers

De vaatwassers van AEG worden in uw keuken ingebouwd, maar u kunt zelf beslissen in welke mate de vaatwasser nog opvalt. Als u van uw keuken één geheel wilt creëren, kiest u voor een volledig geïntegreerde vaatwasser. De vaatwasser zit dan achter een keukenfront. Met een semi-geïntegreerd model zit het bedieningsscherm aan de voorkant, waardoor de vaatwasser niet onopgemerkt blijft. Dit geeft uw keuken een moderne uitstraling. 

Superieure reiniging en natuurlijke droging

Een goede vaatwasser reinigt niet alleen het hardnekkigste vuil, maar gaat ook voorzichtig te werk met het delicate glaswerk. Veel vaatwassers van AEG beschikken over SoftGrip en SoftSpikes, waarmee uw glazen tijdens de wasbeurt veilig vastgehouden worden en niet beschadigd raken. Ook dankzij de ComfortRails, die ervoor zorgen dat de mand soepel in zijn plaats glijdt, blijft uw vaatwerk onbeschadigd. Daarnaast beschikken veel vaatwassers van AEG over de slimme Airdry-technologie. Hierdoor opent de deur in de laatste fase van de cyclus, zodat de vaat op een natuurlijke manier droogt. 

Ruimtelijke vaatwassers

Met vaatwassers van AEG hebt u gegarandeerd veel ruimte waarin u makkelijk al uw vuile vaat in kwijt kunt. Zo kunt u kiezen voor een aparte besteklade, waardoor u genoeg ruimte overhoudt in de rest van de vaatwasser, of een bestekmand. Om het in- en uitladen gemakkelijker te maken, heeft AEG een vaatwasser die voorzien is van ComfortLift. Hiermee haalt u de onderste mand naar boven.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!