AEG afzuigkap

AEG afzuigkappen

Ontdek alle voordelen van AEG afzuigkappen

Meer weten over de andere keukenapparaten van AEG?

AEG afzuigkappen: krachtig en geruisloos

AEG afzuigkappen typeren zich door een krachtige en efficiënte werking. Dat doen ze geruisloos, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart van de afzuigkap. De afzuigkappen houden uw keuken heerlijk schoon en fris, doordat kookgeuren en –dampen geen kans krijgen om zich te verspreiden. Daarnaast verbetert een AEG afzuigkap de sfeer en het design van uw keuken. Nieuwsgierig naar deze stijlvolle en innovatieve apparatuur van AEG? Tulp Keukens vertelt u er meer over.

Technische innovatie in AEG afzuigkappen

De afzuigkappen van AEG blinken uit op het gebied van innovatie. Ze zorgen in de eerste plaats voor een schone en frisse lucht in uw keuken aan de hand van een muisstille werking. Daar bovenop geniet u van innovatieve extra’s bij verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan speciale vetfilters, waardoor vet zich niet ophoopt in het afzuigmechanisme. Dit maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger en bovendien blijft het afzuigsysteem perfect zijn werk doen. Een andere unieke innovatie van AEG is de Hob2Hood-functie. De ventilatorsnelheid van de afzuigkap wordt bepaald door uw kookactiviteit. In feite communiceren uw kookplaat en afzuigkap met elkaar door middel van een infraroodverbinding. Dat neemt werk uit handen én u kunt zich volledig focussen op het koken.

Welke afzuigkap past bij u?

Bent u op zoek naar een nieuwe afzuigkap, maar weet u niet welk model het beste bij u en de keuken past? AEG heeft afzuigkappen in talloze uitvoeringen. Zo vindt u gegarandeerd een exemplaar naar wens. Mag de afzuigkap best opvallen en wilt u graag een klassieke uitstraling creëren? Ga dan voor de traditionele onderbouw- of wandschouwafzuigkap. Indien u een kookeiland hebt, zijn er ook vele mooie eilandschouwkappen verkrijgbaar van AEG. Hebt u de afzuigkap liever niet in het zicht of houdt u van een strakke, moderne sfeer? Kies er dan voor om de afzuigkap te integreren in de keuken. Dat kan bijvoorbeeld in de bovenkast, met een plafondunit of zelfs met kookplaatafzuiging.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten