AEG oven

AEG ovens

Ontdek alle voordelen van AEG ovens

Meer weten over de andere keukenapparaten van AEG?

Maak restaurantwaardige gerechten met AEG ovens

AEG ovens zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel tovert dat perfect op smaak is. Met de multifunctionele ovens bakt, grillt, braadt en stoomt voedsel precies zoals u dat wilt. De AEG ovens zijn daarnaast voorzien van een strak design, waardoor ze een stijlvolle toevoeging aan elke keuken zijn.

AEG stoomovens

AEG biedt ook verschillende innovatieve stoomovens aan. Met deze ovens wordt koken nog eenvoudiger en gerechten nog lekkerder. De SteamPro oven heeft drie kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van deze twee. Hierdoor blijft het van nature aanwezige vocht en de volle smaak van voedsel behouden. Met de SteamBoost oven van AEG gaart u voedsel gelijkmatig tot in de kern waardoor een gerecht heerlijk mals wordt.  De hete lucht zorgt voor de finishing touch door een knapperig korstje en een goudgele kleur aan uw gerecht toe te voegen.  De SteamCrisp oven heeft een perfect afgemeten combinatie van stoom en hete lucht, wat voor perfecte, restaurantwaardige gerechten zorgt. Kunt u niet wachten om zelf een perfect brood of een heerlijke taart te bakken? De AEG SteamBake oven voegt wat stoom toe om deeg vochtig te houden, wat resulteert in een heerlijk korstje, een mooie kleur aan de buitenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant.

Een passende AEG oven voor elke keuken

AEG is een vernieuwend merk dat altijd met de laatste trends meegaat, zowel op het gebied van technologie als design. Dit ziet u ook terug bij de ovens. Zo zijn de ovens bijvoorbeeld zelfreinigend, waardoor u veel tijd en moeite bespaart met schoonmaken. U hebt daarnaast een ruime keuze uit verschillende ovens. Wanneer u wat minder ruimte in uw keuken hebt kunt u een kleinere AEG oven kopen uit de Compact Range. Als u op zoek bent naar een grotere oven die naadloos overvloeit in de rest van uw keukeninterieur kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inbouw stoomoven.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten