Wandafzuigkappen whirlpool

Whirlpool afzuigkappen

Lees meer over de Whirlpool afzuigkappen van Tulp Keukens

Ontdek alle Whirlpool keukenapparaten

 

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Energiezuinige werking

Whirlpool afzuigkappen

Whirlpool afzuigkappen zorgen voor de perfecte afzuiging van kookgeuren in jouw keuken. Dankzij de snelle en efficiënte afzuiging krijgen de geuren geen kans om zich door de ruimte te verspreiden. Bovendien zorgt het stijlvolle design van de diverse modellen ervoor dat een Whirlpool afzuigkap een aanwinst is voor iedere keuken. Wil je meer weten over de afzuigsystemen van Whirlpool? Lees dan snel verder voor meer informatie.

 

Geruisloze en efficiënte afzuiging

De sterke, efficiënte afzuiging van Whirlpool afzuigkappen gaat samen met een vrijwel geruisloze werking. Hierdoor kun je gesprekken voortzetten tijdens het koken en word je niet gestoord door het geluid. Wil je een extra rustige kookervaring? Kies dan voor de modellen die beschikken over de Super Silent modus. Deze technologie zorgt voor een nog stillere, maar effectieve werking. Daarnaast heb je bij Whirlpool ook de keuze uit verschillende energielabels. Zo kies je gemakkelijk voor een milieuvriendelijke optie. De moderne en gebruiksvriendelijke bediening van de afzuiging zorgt voor extra comfort. Tot slot zorgt het duurzame materiaal iXelium voor een krasbestendig oppervlak waardoor je jarenlang kunt genieten van je afzuigkap.

 

 

De verschillende modellen van Whirlpool

Whirlpool heeft een breed assortiment waarbij je de keuze hebt uit diverse modellen. Voor een duidelijk overzicht vind je hier de verschillende modellen op een rijtje
-          Geïntegreerde afzuigkap
Dit type afzuigkap wordt op een subtiele manier geïntegreerd in het design van je keuken. De afzuigkap kan eenvoudig worden gemonteerd tussen de keukenkastjes boven de kookplaat in. Het minimalistische design zorgt voor een rustige uitstraling in de keuken.
-          Wandafzuigkap
Dit model mag, in tegenstelling tot de geïntegreerde afzuigkap, gezien worden. Het stijlvolle, t-vormige design zorgt voor een ware eyecatcher in de keuken.
-          Eilandafzuigkap
Beschikt jouw keuken over een kookeiland? Dan heb je een eilandafzuigkap nodig. Doordat het eiland zich in het midden van de keuken bevindt, kunnen de etensgeuren zich alle kanten op verspreiden. Een eilandafzuigkap heeft daarom een extra sterke afzuiging om dit te voorkomen. Bovendien heeft dit type afzuigkap een stijlvol design dat gezien mag worden.

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!