Whirlpool vaatwasser

Whirlpool vaatwassers

Lees meer over de Whirlpool vaatwassers van Tulp Keukens

Ontdek alle Whirlpool keukenapparaten

 

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Energiezuinige werking

Whirlpool vaatwassers

De Whirlpool vaatwasser zorgt ervoor dat jouw vaat spik en span eruit komt. Je haalt luxe en design in huis met een Whirlpool vaatwasser. Door de duurzame technologie en speciale eigenschappen ben je gegarandeerd van een schone vaat. Alle Whirlpool vaatwassers hebben energieklasse A+, A++ of A+++ waardoor ze duurzaam werken en zo beter voor het milieu zijn. Benieuwd naar alle eigenschappen van een Whirlpool vaatwasser? Lees hier verder. 

 

Vlekkeloos resultaat met minder energie

Met een Whirlpool vaatwasser haal je niet alleen de standaard opties van een vaatwasser in huis, maar ook allerlei extra functies. Zo biedt de 6th SENSE technologie het perfecte afwasresultaat waarbij het voorspoelen van je vaat niet nodig is. Dat bespaart veel tijd als je je vaatwasser gaat inruimen. Daarnaast meet de 6th SENSE PowerClean technologie hoe vies je vaat is en past daar het vermogen van het programma op aan. Zo bespaar je niet alleen tijd als je niet veel vuile afwas hebt, maar het energieverbruik daalt ook nog eens met 50%. 

Deel de vaatwasser handig in

Heb je een groot gezin en elke dag veel vaat? Of heb je weleens visite over de vloer? Dankzij het extra derde rek bij de Whirlpool vaatwassers kun je flexibel je vaatwasser inruimen. De FlexiSpace is speciaal bedoeld voor al het bestek, zodat je daar geen ruimte aan hoeft te besteden in de andere twee rekken. Erg handig als je veel glazen of borden voor de vaatwasser hebt. Bij veel Whirlpool vaatwassers kun je ook nog eens tien extra couverts kwijt. 

Droge vaat met PowerDry

Nadat de vaat volledig schoon is, moet deze natuurlijk ook gedroogd worden. Het PowerDry systeem zorgt ervoor dat de vaat er altijd zo droog mogelijk uitkomt dankzij het dubbele luchtcirculatiesysteem. Zo kan al het servies meteen de kast in en scheelt het jou weer extra werk. 

Bezoek een van onze showrooms

Wil jij de Whirlpool vaatwasser in het echt bewonderen? Kom dan naar een van onze showrooms. Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen en helpen je met de juiste keuze te maken.

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten