Tulp Bosch ovens

Whirlpool Ovens

Lees meer over de Whirlpool ovens van Tulp Keukens

Ontdek alle Whirlpool keukenapparaten

 

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Energiezuinige werking

Een oven is onmisbaar in iedere keuken

Of je nu voor het hele gezin kookt, of enkel voor jezelf; een oven is altijd een fijne toevoeging in je keuken. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe oven, dan heb je keuze uit veel verschillende ovens. Graag geven wij je een overzicht van de Whirlpool ovens bij Tulp Keukens.

Snel aan de slag met een Whirlpool oven

Laat thuis van je werk en geen zin om lang te wachten op het eten? Met de Ready2Cook functie bereikt de oven binnen no-time de gewenste temperatuur. Hierdoor hoef je niet te wachten totdat hij voorverwarmd is. Je bereidt jouw maaltijd hierdoor sneller en verspilt geen onnodige energie.

 

 

 

Een slimme oven: de 6th Sense functie

De Whirlpool oven helpt je een handje met het onthouden van recepten. Dankzij de 6th Sense functie past de oven de temperatuur en tijdsinstellingen automatisch aan voor maar liefst dertig voorgeprogrammeerde recepten. Het kookproces wordt in de gaten gehouden zonder dat jij erbij hoeft te blijven. Kook je voor het hele gezin? Met de Cook3 functie kun je drie afzonderlijke gerechten tegelijkertijd koken, zonder het risico dat er overdracht van smaak en geur ontstaat.

Altijd een schone oven, ook na gebruik

Een Whirlpool oven is altijd binnen een handomdraai schoon dankzij diverse technologieën. De iXelium behandeling beschermt je oven tegen krassen en roest en zorgt zelfs voor een extra glans. Enkel met een beetje water en een zachte doek ziet jouw oven er weer zo goed als nieuw uit. Je hebt ook keuze uit verschillende zelfreinigende functies. Dankzij de pyrolyse technologie zet de oven voedselresten en vet om in as, dat je vervolgens makkelijk weg kunt halen. Met een zelfreinigende oven van Whirlpool wordt zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderd door een speciale coating. Daarnaast reken je definitief af met vet en vuil door de hydrolyse technologie; hierbij maakt de oven gebruik van een stoomcyclus om alles schoon te maken.

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten