De Whirlpool combimagnetron

Whirlpool combimagnetron

Lees meer over de Whirlpool combimagnetron van Tulp Keukens

Ontdek alle Whirlpool keukenapparaten

 

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Energiezuinige werking

Whirlpool combimagnetrons

Ben je op zoek naar een magnetron die ervoor zorgt dat je maaltijden kunt opwarmen? Maar wil je ook een oven om de lekkerste gerechten in te bereiden? De Whirlpool combimagnetron biedt het beste van beide werelden in één. Koken, crispen, grillen, bakken en stomen, met deze combimagnetron behoort het allemaal tot de opties. 

 

 

 

 

Inbouw of vrijstaand

De Whirlpool combimagnetron is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van je eigen wens, kun je kiezen voor een inbouw Whirlpool combimagnetron of een vrijstaand model. De inbouw combimagnetron wordt opgenomen in het interieur van je keuken en neemt daarom verder ook geen plaats in op bijvoorbeeld het aanrecht. De vrijstaande Whirlpool combimagnetron kun je neerzetten waar je wilt, wat wel zo handig is als er in je keuken geen ruimte over is voor een inbouw exemplaar.

 

Unieke functies 

Er zijn verschillende Whirlpool combimagnetrons, die allemaal over hun eigen, unieke functies beschikken. Een van de meest bekende opties is de 6th Sense functie. Met deze technologie wordt door middel van sensoren de vochtigheidsgraad van het gerecht bepaald. Aan de hand hiervan wordt het bereidingsproces telkens aangepast, wat voor het lekkerste eindresultaat zorgt in een zo kort mogelijke tijd. Daarnaast beschikt de Whirlpool combimagnetron over maar liefst 70 voorgeprogrammeerde programma’s. De ‘favoriete functies’ knop zorgt ervoor dat je snel je tien favoriete, of laatst gebruikte functies kan selecteren. De CRISP-functie maakt je eten binnen een mum van tijd warm en krokant. De Jetstart geeft een extra temperatuur boost aan de Whirlpool combimagnetron, waardoor je razendsnel je eten kunt ontdooien of verwarmen. Op basis van de functies die jij belangrijk vindt, kun je bepalen welke Whirlpool combimagnetron het beste aansluit bij jouw wensen.

 

Unieke functies 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!