Koelkast Whirlpool.jpg

Whirlpool Koelkast

Lees meer over de Whirlpool koelkast van Tulp Keukens

Ontdek alle Whirlpool keukenapparaten

 

  • Modern design
  • Multifunctioneel
  • Energiezuinige werking

Whirlpool koelkasten

Whirlpool koelkasten zijn modern, energiezuinig en bovendien multifunctioneel. De innovatieve 6th Sense® technologie maakt de Whirlpool koelkasten uniek. Wil je meer weten over de mogelijkheden met een koelkast van Whirlpool? Lees hier verder voor meer informatie.

 

 

 

 

Multifunctioneel design

Het multifunctionele design van Whirlpool koelkasten zorgt voor een hoog gebruiksgemak met minder energieverbruik. Diverse technologieën zorgen ervoor dat je optimaal gebruik maakt van het apparaat, waardoor ingrediënten langer vers blijven. De belangrijkste functionele eigenschappen zetten we hier voor je op een rijtje:

Moeiteloos ontdooien

De StopFrost technologie zorgt ervoor dat je de koelkast moeiteloos ontdooit. Het enige wat je hoeft te doen is het speciale ijsopvangbakje verwijderen en even omspoelen. Deze vervelende klus was nog nooit zo gemakkelijk!

Geen ijsvorming

De NoFrost technologie zorgt er daarnaast voor dat het ontdooien van de koelkast vrijwel nooit meer nodig is. De verminderde luchtvochtigheid voorkomt ijsvorming in de koelkast.

De koelkast denkt met je mee

De Whirlpool koelkasten zijn voorzien van een speciale functie waarbij je automatisch een waarschuwing ontvangt als het apparaat speciale aandacht vereist. Je bent dus direct op de hoogte als er iets niet naar behoren functioneert of als je een instelling moet veranderen.

Voedsel blijft langer vers

De unieke 6th Sense® technologie is wat Whirlpool zo bijzonder maakt. De FreshControl technologie bepaalt automatisch de temperatuur en vochtigheidsgraad van de koelkast, zodat jouw ingrediënten nog langer vers blijven.

Vlees en vis

Sommige modellen zijn voorzien van een aparte zone voor vlees en vis. Hier kun je deze producten onder de ideale temperatuur tussen de -1°C en 2°C bewaren, zodat ze lang vers en voedzaam blijven.

 

 

Milieuvriendelijk en verantwoord

Alle keukenapparatuur, waaronder de koelkasten, van Whirlpool is milieuvriendelijk. Het efficiënte energieverbruik wordt constant verbeterd dankzij de geavanceerde technologieën. Dit betekent bovendien dat je niets hoeft in te leveren op het gebied van kwaliteit of design. Zo gaat een milieuvriendelijke oplossing hand in hand met een hoog gebruiksgemak bij Whirlpool.

Bekijk Whirlpool koelkasten in onze showrooms

Wil jij de koelkasten van Whirlpool met eigen ogen bekijken? In onze showrooms vind je de keukenapparatuur van Whirlpool. Onze adviseurs staan hier bovendien voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van een passend advies.

 

 

 

 

 

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!