Ontdek het verhaal achter de perfecte keuken van Seve en Barbara

In het hart van Amsterdam hebben Seve en Barbara een huis gevonden waar ze helemaal verliefd op zijn. Inmiddels verloofd en vol plannen voor hun naderende bruiloft, laten Seve en Barbara ons binnen in hun prachtige huis.

Het bruisende Amsterdam fungeert als het decor voor hun verhaal. “Het is een ontmoetingsplek van oude en nieuwe vrienden.” Met Barbara's werk als advocaat en Seve's drukke hockeyagenda, is Amsterdam de perfecte uitvalsbasis.

Van 'krot' naar mediterraan droomhuis

Maar het had wel wat voeten in aarde. Seve en Barbara huurden eerst een jaar voordat ze besloten dat Amsterdam hun plek was. Hun liefde voor het opknappen van oude huizen leidde tot de aankoop van wat Seve liefkozend een 'krot' noemde. Het huis, dat in slechts vier maanden werd omgetoverd, is nu 100% naar eigen smaak verbouwd en ingericht. Seve, die ervaring heeft met dit soort projecten, onthult: "het leuke eraan is dat je het huis volledig naar je eigen stijl kunt aanpassen." Een vleugje mediterrane sfeer vermengd met modern design maakt hun keuken tot een fraaie uitnodigende plek.

Wijn & design

Seve en Barbara zijn hartstochtelijke liefhebbers van koken. Barbara heeft een passie voor Italiaanse gerechten, en Seve een duidelijke voorliefde voor de Aziatische keuken. Met deze liefde voor heerlijke gerechten kan de juiste apparatuur niet ontbreken. De ruime wijnklimaatkast, een waar genot voor Barbara in het bijzonder, houdt de wijncollectie op de perfecte temperatuur. “Daarnaast zijn we ontzettend blij met onze inductiekookplaat van Bora.” 

Het marmeren aanrechtblad en de zachte taupe kleuren van de keukenkastjes creëren een harmonieus geheel dat naadloos past bij de rest van het huis. "De kleuren passen prachtig bij het huis en de style past helemaal bij ons. Met het kiezen van de juiste kleur zijn we wel even bezig geweest!”

Van hockeyveld naar Tulp Keukens

Seve, spelbepaler bij HGC en het Nederlandse hockeyteam, was al bekend met Tulp Keukens als hoofdsponsor van de hoofdklasse hockey. Het was een natuurlijke match. Ze kozen voor Tulp Keukens in  hun woonplaats Amsterdam.

Seve en Barbara waren blij met Annemieke Vleugel van Tulp Amsterdam . "Ze nam echt de tijd voor ons en begreep onze wensen. Ze heeft goed meegedacht en ons uitgebreid geadviseerd."

Hun keuken is er niet alleen om heerlijke gerechten te bereiden, maar ook om herinneringen te maken. Seve vertelt over zijn verjaardagsfeestje: "alle vrienden stonden rond het kookeiland dat groot genoeg was om wat te drinken, te eten en lekker bij te praten. Omdat de keuken zo'n fijne centrale plek is in het huis, werd het echt een feestje in de keuken!"

Tips voor de toekomstige keukenkoper!

Seve en Barbara delen met enthousiasme hun advies voor toekomstige keukenkopers. "Zorg dat je een goed plan hebt en weet wat je wilt. Bezoek zeker de showroom om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.” Of simpelweg: “maak als de wiedeweerga een afspraak met Tulp!” 

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!