Neem een kijkje in de moderne en sfeervolle keuken

Een keuken die de open ruimte van het huis met elkaar verbindt, dat is waar Pascal en Ursula écht van droomden. ‘’Een keuken waar we de rest van ons leven plezier van kunnen hebben.’’

Sinds kort woont deze familie in Middelburg in hun nieuwe huis, een plek waar ze het enorm naar hun zin hebben. De rustige omgeving, het strand en de gezelligheid; dat kunnen ze niet meer wegdenken uit hun leven. Het enige wat nog miste, was een ruim opgezet huis met een droomkeuken. En laat dat nou ook precies hun eerste definitieve aankoop zijn geweest voor het nieuwe huis. 

Pascal en Ursula zijn het er beiden over eens: ‘’De combinatie met de zwevende trap en de keuken is onze favoriete plek. De combinatie is prachtig. Dit is onze eyecatcher in huis." En per toeval kwamen zij bij de opening van Tulp Keukens terecht. Pascal en Ursula waren eigenlijk al rond met een andere partij voor hun keuken. Door de keuken garantie van 25 jaar en 10 jaar garantie op apparatuur van ATAG zijn ze overstag gegaan. ‘’De klik was er bij binnenkomst gelijk met Jemie: de openheid, toegankelijkheid en meedenken hebben wij als fijn ervaren. Hij luisterde zo goed en zo zijn we tot de keuken van onze dromen gekomen.’’

Dit resulteerde in een keuken waar de warme uitstraling van de houten kasten is gecombineerd met het tijdloze van het witte kookeiland. Pascal en Ursula kozen voor een achterwand met dikke witte randen, op aanraden van adviseur Jemie. “Dit zorgt voor een andere look and feel dan de trend van nu.’’ Ook is hierin een warmhoudplaat verwerkt, onder de combi-oven van Bora. Een echte uitkomst om voedsel langer warm te houden. 

Het tijdloze van deze keuken zie je terug in het witte kookeiland en witte kasten, waarbij de warmte van hout is verwerkt in de kastenwand. En wat voor deze familie écht van meerwaarde is, is de wijnkoeler. ‘’Heb je een groot gezin? Dan is een wijnkoeler echt een aanrader!’’ Een wijnkoeler in de keuken oogt chique en voegt net dat beetje extra toe aan de ruimte.

Het kookeiland: nooit meer zonder

In het vorige huis van Pascal en Ursula stond Ursula met haar rug naar iedereen toe tijdens het koken. Bij hun nieuwe droomkeuken moest en zou daar verandering in komen. ‘’Het kookeiland, daar ben ik het meest blij mee in de keuken!’’ Een kookeiland is dé plek waar je visite kunt ontvangen en kunt kletsen met elkaar tijdens het koken. 

Ben je ook gecharmeerd van deze keuken of wil je een heel andere kant op? Maak een afspraak in een van onze Tulp winkels en onze keukenadviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!