Nu verkrijgbaar

Gekleurde keukenkranen | Tulp keukens

Gekleurde keukenkranen: de blikvanger in uw keuken!

Tegenwoordig zien we steeds vaker prachtige keukenkranen in verschillende kleuren terug in de keuken. Welke kleur keukenkraan u kiest is van diverse factoren afhankelijk, zoals de keukenstijl, keuken kleuren en natuurlijk uw smaak! Kunt u niet wachten om complimentjes van familie en vrienden te ontvangen? Lees dan snel verder en ontdek welke gekleurde keukenkraan bij uw keuken past.

Gouden keukenkraan

Goud is een koninklijke, stijlvolle en luxe kleur. Niemand kan om de chique uitstraling van de gouden keukenkraan heen. De gouden keukenkraan past goed in een design keuken en moderne keuken. Maak de keuken compleet met het toevoegen van andere gouden keukenaccessoires, zoals gouden bestek, gouden vaasjes en gouden keukenapparaten. Wilt u uw keuken een boost geven? Kies dan voor een exclusieve gouden keukenkraan.

Koperen en bronzen keukenkranen

Ook bronzen en koperen keukenkranen mogen niet ontbreken in de nieuwste trend gekleurde keukenkranen. Brons en koper zorgen voor een authentieke, karakteristieke uitstraling. Het roept sferen van vroeger op, maar is tegelijkertijd een ontzettend moderne toevoeging aan uw keuken.

Zowel de koperen als de bronzen keukenkraan past dan ook in alle keukenstijlen. Zo past een strakke bronzen of koperen keukenkraan goed in een moderne -, design - of industriële keuken. Een sierlijke bronzen of koperen keukenkraan past daarentegen juist goed in een klassieke of landelijke keuken. Zoals u merkt: er zijn mogelijkheden genoeg!

Messing Quooker keukenkraan

Quooker speelt goed in op de hedendaagse trends en introduceerde onlangs functionele en tegelijkertijd oogstrelende messing keukenkranen. Quooker staat bekend om haar kokend waterkranen voorzien van een stijlvol design. Met de introductie van de messing keukenkraan veroveren zij het hart van veel designliefhebbers.

Het bijzondere van de Quooker messing keukenkraan is dat deze een patina laag heeft. De kleur van deze laag wordt over de jaren heen gerijpt, waardoor deze soms lichter of juist donkerder wordt. Dit zorgt voor een bijzonder effect waar u nooit op uitgekeken raakt. Wilt u genieten van een keukenkraan waar u jarenlang van geniet? Dan is de Quooker messing keukenkraan echt iets voor u.

Zwarte of witte keukenkranen

Wilt u een minimalistische uitstraling aan uw keuken geven? Dan is een zwarte of witte keukenkraan een goede keuze. We zien tegenwoordig natuurlijk steeds vaker stijlvolle zwarte keukens terug. Maak de zwarte keuken helemaal af met een mat zwarte of zwart glanzende keukenkraan. Geniet van een stijlvolle matzwarte kraan waarbij u direct kokend water tot uw beschikking hebt met de Quooker Fusion Round Black of Quooker Fusion Square Black kraan.

Wilt u juist een speels contrast creëren? Dan is een witte keukenkraan een goede keuze voor een speelse afwerking. Ook een zwarte keukenkraan in een witte keuken zorgt voor dat speelse effect. Wanneer u liever een lichte keuken wilt, raden wij u aan om te kiezen voor een mat witte keukenkraan die uw keuken extra charme geeft.

Voor welke gekleurde keukenkraan kiest u?

Een keukenkraan levert een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw keuken. De keuze voor gekleurde keukenkranen is zeer uitgebreid. Wilt u graag meer informatie over de gekleurde keukenkranen? Onze adviseurs leggen u in een persoonlijk adviesgesprek graag uit welke gekleurde kraan het beste bij uw keuken past. Kom snel langs in een van onze showrooms en laat u inspireren!

Gratis keukenmagazine voor thuis

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten