Geïntegreerd koffiezetapparaat

Koffiemachines

Lees meer over koffiemachines bij Tulp Keukens

Ontdek ook onze andere keukenapparaten

Waar moet u rekening mee houden?

Niet alleen het kiezen van het juiste koffiezetapparaat is belangrijk, ook moet u rekening houden met het effect dat het gekozen apparaat op uw keuken heeft. Daarom hebben we hieronder een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening moet houden bij het integreren vane en nieuwe koffiemachine in uw keuken. 

Maten van inbouwkasten

Vooral bij de aanschaf van een inbouwkoffiemachine is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen. Past het koffiezetapparaat in de keuken? Ga daarom altijd voorbereid op pad en meet de ruimte precies op. Zo weet u exact welk formaat koffiemachine in uw keuken past en kunt u aan de hand daarvan kiezen voor een model dat aan uw wensen voldoet.

Het inbouwen/aansluiten van een koffiemachine

Zodra u het koffiezetapparaat gekocht hebt, bent u nog niet helemaal klaar. De koffiemachine moet namelijk ook op de juiste manier aangesloten worden en eventueel ook ingebouwd worden. Wees ook hier vooraf op voorbereid. Bent u zelf niet zo handig? Dan komt een van onze monteurs u helpen met het inbouwen/aansluiten van uw nieuwe koffiezetapparaat.

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten