Geniet altijd van verse koffie dankzij onze

Koffiemachines

1. Waar moet je rekening mee houden?

Niet alleen het kiezen van het juiste koffiezetapparaat is belangrijk, ook moet je rekening houden met het effect dat het gekozen apparaat op jouw keuken heeft. Daarom hebben we hieronder een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet waarmee je rekening moet houden bij het integreren vane en nieuwe koffiemachine in je keuken.

2. Maten van inbouwkasten

Vooral bij de aanschaf van een inbouwkoffiemachine is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen. Past het koffiezetapparaat in de keuken? Ga daarom altijd voorbereid op pad en meet de ruimte precies op. Zo weet je exact welk formaat koffiemachine in jouw keuken past en kun je aan de hand daarvan kiezen voor een model dat aan jouw wensen voldoet.

3. Het inbouwen/aansluiten van een koffiemachine

Zodra je het koffiezetapparaat gekocht hebt, ben je nog niet helemaal klaar. De koffiemachine moet namelijk ook op de juiste manier aangesloten worden en eventueel ook ingebouwd worden. Wees ook hier vooraf op voorbereid. Ben je zelf niet zo handig? Dan komt een van onze monteurs je helpen met het inbouwen/aansluiten van jouw nieuwe koffiezetapparaat.

Inspiratie opdoen?

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van een (inbouw)koffiemachine in jouw keuken? Kom dan naar een van onze showrooms en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bovendien staan onze professionele adviseurs altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je van een passend advies te voorzien.

Koken met de innovatie van ATAG

ATAG keukenapparatuur

  • Innovatie
  • Duurzaamheid
  • Gebruiksvriendelijkheid

Atag staat als merk voor innovatie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid en laat dit onder andere zien met de slimme inductiekookplaat FlexInduction. Deze kookplaat herkent automatisch de afmeting en positie van uw kook- of braadpan en wordt alleen daar waar nodig verhit. Omdat FlexInduction enkel onder de pan verwarmt, heeft u meer ruimte voor verschillende pannen op dezelfde plaat en kookt u bovendien uiterst veilig: de hitte wordt namelijk direct uitgeschakeld wanneer de pan van het oppervlakte wordt gehaald.

Lees meer over ATAG

Hoe koken hoort te zijn

Bekijk de video

Je keukenapparaten graag combineren?

Jasper Schuurhuizen

Vestigingsmanager Tulp Heerhugowaard

Plan hier je afspraak