Geïntegreerd koffiezetapparaat

Koffiemachines

Lees meer over koffiemachines bij Tulp Keukens

Ontdek ook onze andere keukenapparaten

Waar moet u rekening mee houden?

Niet alleen het kiezen van het juiste koffiezetapparaat is belangrijk, ook moet u rekening houden met het effect dat het gekozen apparaat op uw keuken heeft. Daarom hebben we hieronder een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening moet houden bij het integreren vane en nieuwe koffiemachine in uw keuken. 

Maten van inbouwkasten

Vooral bij de aanschaf van een inbouwkoffiemachine is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen. Past het koffiezetapparaat in de keuken? Ga daarom altijd voorbereid op pad en meet de ruimte precies op. Zo weet u exact welk formaat koffiemachine in uw keuken past en kunt u aan de hand daarvan kiezen voor een model dat aan uw wensen voldoet.

Het inbouwen/aansluiten van een koffiemachine

Zodra u het koffiezetapparaat gekocht hebt, bent u nog niet helemaal klaar. De koffiemachine moet namelijk ook op de juiste manier aangesloten worden en eventueel ook ingebouwd worden. Wees ook hier vooraf op voorbereid. Bent u zelf niet zo handig? Dan komt een van onze monteurs u helpen met het inbouwen/aansluiten van uw nieuwe koffiezetapparaat.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten