Miele koffiemachines

Miele koffiemachines

Lees meer over de Miele koffiemachines van Tulp Keukens

Miele koffiemachines

De koffiemachines van Miele zijn allemaal voorzien van een strak en stijlvol design. Dankzij de vele innovatieve functies zorgen ze er daarnaast voor dat u binnen een mum van tijd een heerlijk kopje koffie geheel naar u wens hebt klaarstaan. De Miele koffiemachines komen in diverse afmetingen en bedieningsvormen, waardoor er altijd een exemplaar bij zit die aan uw eisen voldoet.

Een koffiemachine voor elke smaak

Miele biedt koffiemachines aan met diverse designs en functies. Zo is de CM5-serie voorzien van een zeer exclusief ontwerp. Of u nu voor grafietgrijs, obsidiaan zwart of blackberry-rood gaat: deze koffiemachine van Miele trekt de aandacht naar zich toe. De grafietgrijs en rosé gouden variant zijn voorzien van PearlFinish, wat helemaal een unieke aanblik creëert. De CM6 is wat compacter, maar erg elegant. Deze is beschikbaar in obsidiaanzwart, lotuswit of grafietgrijs en vormt een pronkstuk in iedere keuken. De Miele CM7 is zeer geschikt voor koffiefanaten, zowel vanwege de vele mogelijkheden als het design. Deze machine is uitgevoerd in de stijl van een klassieke filterhouder. De hoge kwaliteit van het materiaal en het nuchtere, strakke ontwerp maken van deze Miele koffiemachine een waardige toevoeging aan elke keuken.

Unieke functies

De Miele koffiemachines zijn voorzien van een hoog gebruikersgemak. De intuïtieve CM Touch bediening zorgt ervoor dat u eenvoudig via een aantal stappen uw favoriete warme drank selecteert. U hebt zelfs de mogelijkheid om individuele voorkeuren in te voeren, zodat u nog sneller uw ideale kopje koffie zet. Het display is naast intuïtief ook erg stijlvol dankzij de zwarte achtergrond. De CupSensor van Miele herkent de hoogte van het kopje en brengt zelf de uitloop in de juiste stand, zodat er geen spetters ontstaan en uw kopje perfect gevuld wordt. Door drie verschillende reservoirs zet u met CoffeeSelect altijd een kopje koffie met de daarvoor geschikte bonen. De koffieapparaten van Miele zijn ook nog eens eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. De CM7-serie ontkalkt en reinigt zichzelf op een door u gewenst moment, met dank aan de AutoDescale-functie.

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar de vele designs en mogelijkheden van de Miele koffiemachines? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs nemen u graag mee langs de diverse koffiemachines en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten