Miele ovens en magnetrons

Miele ovens en magnetrons

Lees meer over de Miele ovens en magnetrons van Tulp Keukens

Miele ovens en magnetrons: kwaliteit, design en innovatie

Miele ovens en magnetrons staan garant voor perfecte kookresultaten waar u weinig moeite voor hoeft te doen . Met de ovens bereidt u heerlijke braadstukken, ovenschotels en hartige taarten, terwijl u met de magnetrons in een mum van tijd gerechten ontdooit of opwarmt. Beide apparaten zijn ideaal wanneer u weinig tijd of zin hebt om uitgebreid te koken. Zij doen namelijk het werk, terwijl u in de tussentijd iets voor zichzelf kunt doen. Bovendien maken de vele innovatieve functies het bedienen van de apparatuur nóg eenvoudiger en de kookresultaten nóg beter. Meer weten over de hoogwaardige ovens en magnetrons van Miele? Tulp Keukens vertelt u meer.

Design en functionaliteit voorop

Bij Miele ovens en magnetrons draait het allemaal om kwaliteit, design en innovatie. Dat resulteert in veelzijdige apparaten met een eigentijds uiterlijk dat iedere keukenstijl complementeert. De luxe, roestvrijstalen en glanzend zwarte details laten zich eenvoudig met andere kleuren en materialen combineren. Naast design, zijn de ovens en magnetrons van Miele altijd een stapje voor op het gebied van technologie. Zo is de professional-functie uniek voor de ovens van Miele. Met deze functie voegt u extra vocht toe tijdens bakken en braden, wat leidt tot extra sappig vlees en heerlijk luchtig brood met een knapperig laagje. En wat dacht u van de Quartz grill van Miele magnetrons? Hiermee grillt u bijvoorbeeld aardappeltjes gelijkmatig bruin in enkele ogenblikken. Dankzij de automatische programma’s kunt u met de juiste instellingen bovendien zorgeloos koken, bakken en braden. En dat is nog maar een greep uit alle slimme functionaliteiten van Miele ovens en magnetrons.

Kies de Miele oven of magnetron die bij uw keuken past

In het assortiment van Miele kun je terecht voor conventionele inbouwovens en -magnetrons. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook allerlei handig combinaties van beide apparaten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een compacte combimagnetron, oftewel een magnetron met ovenfunctie, of een magnetron met grillfunctie. Dat is ideaal wanneer u een kleine keuken hebt met weinig ruimte voor apparatuur. Wanneer u de ruimte wel hebt, kunt u een Miele stoomoven overwegen naast uw huidige oven. Hiermee bereidt u heerlijke, gezonde en smaakvolle gerechten, waarin vitaminen en mineralen optimaal bewaard blijven. Een conventionele oven of magnetron met stoomfunctie behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw kookvoorkeuren kiest u bij Miele voor allerlei handige extra’s. Zo is er voor iedere keuken en een passende oven, magnetron of combinatie daarvan te vinden.

Bestel ons gratis keukenmagazine

Wilt u meer inspiratie opdoen over Miele ovens en magnetrons? Bestel dan gratis ons keukenmagazine, boordevol keukeninspiratie, handige tips en weetjes. Hier ontdekt u bovendien alle mogelijkheden van Tulp Keukens in sfeerbeelden en leest u ervaringsverhalen van onze klanten.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!