Binnenkijken bij Jans en Linda

De keuken als basis voor je nieuwe huis

Aan de rand van het Drentse dorpje Beilen wonen Jans en Linda samen met hun drie kids en twee honden in een mooi vrijstaand huis. Een huis dat op een speciale manier tot stand kwam. Samen met de buurjongen, die bouwkundig tekenaar is, maakten ze het ontwerp. Het uitgangspunt was de keuken, die Tulp Keuken op maat voor ze maakte.

Bewust leven, veel genieten

Jans en Linda zijn beiden zelfstandig ondernemer. Ze leven bewust en hebben ervoor gekozen om naast hun werk zoveel mogelijk te genieten van het leven. Jans: “Dat doen we graag thuis en vaak in de keuken. We wonen nog niet zo heel lang in deze woning. Voorheen stond ons huis aan de andere kant van de wijk, maar toen deze kavel beschikbaar kwam, wisten we gelijk dat we hier wilden gaan bouwen. En niet alleen wij, want onze buren van toen zijn ook weer naast ons komen wonen!”

De nieuwe woning van Jans en Linda ligt prachtig en kijkt uit over de landerijen. De moderne matzwarte, houten Tulp keuken vormt het centrale punt in de woning. Jans: “We zijn heel trots op onze keuken en alles wat je ziet, hebben we heel bewust gekozen. Net als in het vorige huis hebben we ons voor de keuken laten adviseren door keukenadviseur Marcel Knoop. Hij liet ons kennismaken met de apparatuur van Gaggenau. De kook- en teppanyakiplaat zijn van Bora. Marcel heeft ervoor gezorgd dat alles perfect is geïntegreerd.”

Groen marmeren blad

Aanvankelijk vielen Jans en Linda voor een wit marmeren werkblad met goudadering. Jans: “Hiervoor zijn we naar de showroom in Amsterdam gereden om het te bekijken. Daar aangekomen viel ons oog op een speciaal groen marmeren blad. Linda keek mij aan en we waren verkocht; dat moesten we hebben!

Na wat overleg en een paar dagen wachten hebben we de knoop uiteindelijk doorgehakt. En we hebben er geen moment spijt van gehad. Kijk maar eens hoe mooi het ligt. Als je het van bovenaf bekijkt, lijkt het net een reusachtig opengeslagen boek.”

Pure verwennerij

Jans en Linda houden van mooie dingen en ze genieten er met volle teugen van. Linda: “We brengen veel tijd door in de keuken met ons hele gezin en met vrienden. We houden echt van koken en we zijn helemaal gek van onze nieuwe stoomoven. Onvoorstelbaar wat je daar allemaal mee kunt maken en hoe lekker dat is!

Regelmatig gaan we helemaal los in de keuken, meestal samen met de buren. We maken dan de lekkerste gerechten klaar voor elkaar tijdens een avondvullend programma. Dat is pure verwennerij!”

Alle details kloppen

Jans: “We zijn superblij met onze keuken en hij is echt elke euro waard." Alles is op maat gemaakt en de afwerking is top. Tulp Keukens heeft vakwerk geleverd en alle details kloppen. Dat vinden wij belangrijk. Het kookeiland, de hoge keukenkasten, de maatwerk inbouw van de apparatuur, de koffiecorner met halve spoelbak - alles klopt gewoon. Een groot compliment dus aan onze verkoopadviseur Marcel en al zijn collega’s die deze keuken mede mogelijk hebben gemaakt.”

Wist je dat we bij Tulp alle kleuren kunnen realiseren? Bij Tulp is jouw keuken altijd helemaal op maat gemaakt in eigen fabriek, dus altijd uniek. Wil je weten hoe we dat doen en bladeren door nog meer inspiratie? Vraag het gratis Tulp keukenmagazine aan.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!