Granieten aanrechtblad

Met een graniet keukenblad beschik je over een uniek product, want graniet is een natuurmateriaal. Een granieten aanrechtblad is hittebestendig en kras- en stootvast. Graniet is licht poreus en gevoelig voor bijtende middelen. 

Met een graniet keukenblad beschik je over een uniek product, want graniet is een natuurmateriaal. Een granieten aanrechtblad is hittebestendig en kras- en stootvast. Graniet is licht poreus en…

Lees meer

Met een graniet keukenblad beschik je over een uniek product, want graniet is een natuurmateriaal. Een granieten aanrechtblad is hittebestendig en kras- en stootvast. Graniet is licht poreus en gevoelig voor bijtende middelen. 

Granieten keukenblad in verschillende kleuren

Een granieten keukenblad is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo vindt u vast en zeker het granieten aanrechtblad dat bij u past. Een werkblad van graniet is veelal verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Ook een zwart granieten keukenblad zien we veel terug. Dit past perfect in de moderne en industriĆ«le keukens. Naast kleuren als grijs, zwart en wit is een granieten keukenblad ook een optie als u van meer kleur houdt. Een rood granieten aanrechtblad past dan perfect in uw keuken.

Graniet versus composiet

Graniet en composiet zijn beide populaire materialen voor aanrechtbladen. Ze zijn sterk, duurzaam en krasvast. De materialen lijken erg op elkaar, maar toch zijn er verschillen. Doordat composiet anders wordt geproduceerd dan graniet, is dit materiaal in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is composiet iets minder hittebestendig, het hars in het blad kan namelijk verkleuren. Daarentegen is graniet gevoeliger voor bijtende stoffen.

Ontwerp jouw keuken in 3D

  • Realiseer je eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van jouw keuken

  • Geef al je keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Onderhoud granieten keukenblad

Een granieten keukenblad onderhouden vergt geen extra aandacht ten opzichte van keukenbladen van ander materiaal. Maak het aanrechtblad dagelijks schoon met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurmiddelen, dit tast de glans van het werkblad aan. Wilt u extra lang genieten van uw granieten aanrechtblad? Dan is het verstandig om het aanrechtblad te impregneren zodat vloeistoffen minder kans hebben door te dringen in het blad. Voor optimaal onderhoud raden wij bij Tulp Keukens het gebruik van de producten van Clean Pro aan.

Graniet keukenblad kopen

Bent u overtuigd en wilt u een granieten keukenblad kopen? De exacte prijs is sterk afhankelijk van uw eigen wensen, zoals het formaat van het blad. Gemiddeld ligt de prijs van een keukenblad van graniet op ongeveer 500 euro per strekkende meter.

Meer weten over onze andere materialen?

Meer weten over onze andere materialen?

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de diverse keukenstijlen? Plan dan eenvoudig online een afspraak in bij Tulp Keukens. Onze adviseurs nemen je graag mee langs de diverse mogelijkheden. Wij helpen graag mee met het realiseren van jouw droomkeuken.