Granieten aanrechtblad

Een graniet aanrechtblad wordt vaak gebruikt in de keuken om de voordelige eigenschappen. Graniet is gemaakt van stollingsgesteente uit lava dat is ontstaan gedurende honderden miljoenen jaren. Overal ter wereld is dit te vinden, waardoor het graniet verschilt per locatie van kleur en structuur. Hierdoor beschikt u over een prachtig, uniek product!

Een graniet aanrechtblad wordt vaak gebruikt in de keuken om de voordelige eigenschappen. Graniet is gemaakt van stollingsgesteente uit lava dat is ontstaan gedurende honderden miljoenen jaren. Overal…

Lees meer

Een graniet aanrechtblad wordt vaak gebruikt in de keuken om de voordelige eigenschappen. Graniet is gemaakt van stollingsgesteente uit lava dat is ontstaan gedurende honderden miljoenen jaren. Overal ter wereld is dit te vinden, waardoor het graniet verschilt per locatie van kleur en structuur. Hierdoor beschikt u over een prachtig, uniek product!

Granieten keukenblad in verschillende kleuren

Een granieten keukenblad is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo vindt u vast en zeker het granieten aanrechtblad dat bij u past. Een werkblad van graniet is veelal verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Ook een zwart granieten keukenblad zien we veel terug. Dit past perfect in de moderne en industriële keukens. Naast kleuren als grijs, zwart en wit is een granieten keukenblad ook een optie als u van meer kleur houdt. Een rood granieten aanrechtblad past dan perfect in uw keuken.

Graniet versus composiet

Graniet en composiet zijn beide populaire materialen voor aanrechtbladen. Ze zijn sterk, duurzaam en krasvast. De materialen lijken erg op elkaar, maar toch zijn er verschillen. Doordat composiet anders wordt geproduceerd dan graniet, is dit materiaal in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is composiet iets minder hittebestendig, het hars in het blad kan namelijk verkleuren. Daarentegen is graniet gevoeliger voor bijtende stoffen.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Onderhoud granieten keukenblad

Een granieten keukenblad onderhouden vergt geen extra aandacht ten opzichte van keukenbladen van ander materiaal. Maak het aanrechtblad dagelijks schoon met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurmiddelen, dit tast de glans van het werkblad aan. Wilt u extra lang genieten van uw granieten aanrechtblad? Dan is het verstandig om het aanrechtblad te impregneren zodat vloeistoffen minder kans hebben door te dringen in het blad. Voor optimaal onderhoud raden wij bij Tulp Keukens het gebruik van de producten van Clean Pro aan.

Graniet keukenblad kopen

Bent u overtuigd en wilt u een granieten keukenblad kopen? De exacte prijs is sterk afhankelijk van uw eigen wensen, zoals het formaat van het blad. Gemiddeld ligt de prijs van een keukenblad van graniet op ongeveer 500 euro per strekkende meter.

Meer weten over onze andere materialen?

Beton  -  Dekton  -  Composiet  -  Fenix  -  Graniet  -  Hout  -  Keramiek  -  Kunststof  -  Marmer  -  Natuursteen  -  Rvs

Keukenadviseur Tulp Keukens

Laat je adviseren bij Tulp Keukens

Is een granieten keukenblad ook iets voor u? Kom dan gerust langs in één van onze winkels. Maak van tevoren een afspraak met onze keukenadviseur zodat u wordt voorzien van het beste keukenadvies.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten